Ebrar34 değiştireceğim bu hafta araştırmada devam edeceğim inşallah hep özel istedim hem hızlı olsun hem daha ilgili olsunlar diye ama görüyorum ki boşa para yatırmaktan başka bile değilmiş bu kadar önemli olabilecek bişeyi bile boşvermiş 😥
    Asafinannesi morel bozmak istemem canim ama neler cektim urtiker oldum kocaman kabariklar kasintilar sizlamaalar gunden gune artan catlak degil yarikalrim la 8 ve 9 ayi gecirdim inan krem ilac veriyor ama hic etki etmiyor rabbim kismeye vermesin agkiya agliya sabahlardim 😭😭😭😭😭 sabir versin tez zmaanda ilaclarda agir kortizom var die dr vermek istemiyor bol bol ilik hatta soğuga yakin dus al gecmiyot ama hafifliyor 😭😭😭
      Yagmurakks butun tahlileri yatırmıştım hersey temiz cikiyot ama bende kasiniyordum dogum alerjidi dedi dr ilaci ve tedavi yok tek tedavi dogumyapmam di yaptım rahatladım ama 9 ay eli karnina yiyen icen mutlu mesut bi gebe olamadim 😭😭😭 cok cok zor 😢😢
      Ceylanim çatlaklar konusunda benim de hiç bişey işime yaramadı harita gibi karnım vallahi umrumda da değil aslında kaşınmasa 😪 soğuk su rahatlatıyor beni biraz. Vücut ısım normale dönünce başlıyor yine 😪
        Celins benimki onu bile söylemedi ya 😔 yeme dediği tek şey tatlı- çikolata. Kilo alırmışım 🙄 çok umarındaydı ya kilo 😪
        Asafinannesi artik kirmizi derin yarik gibiyder en son ama 30 sene pürüssüz kullandik birazda catlak oatk yusyuvarlak ne yapalim anayiz biz ana 😂😂😂😂😂 ama su hic çatlamadan doğurganlara varya fena haset ediyorum 🤣🤣😂😂😂😂😂
          Asafinannesi selam canim cildiye git özele ben öyle yaptim allah şükür şimdi
          İyim krem hap ve iğne verdiler hamilelik alerjisi oluyormus allahim yardimcin olsun bende ıkı ay cektim ayni şekilde çok iyi anılıyorum seni
            Asafinannesi aynen öyle ya özel devlet bakmicaksın insan olsunlar bu nedir ya hep biz mağdur oluyoruz Allah bildiği gibi yapsın böyle insanları can emanet ediyoruz kolay mı
              Asafinannesi Tabiki çeşitli sebeplerle özele gidilebiliyor ama cidden nasıl böyle rahat davranmışlar anlayamadım.Çok haklısınız.Siz üniversite hastanesinden de kontrol olun,orada da dosyanız olsun hem.Didik didik araştırıyorlar merak etmeyin.
                Asafinannesi 20+1 suan canım galiba benimki progestan kullanmaktan yükselmis dün verdiğim kanlarda da düşüş var ilacı kestikten sonra düştü bakalım iğnesini kullanıyorum şimdi
                  Ceylanim ay benim umrumda değil çatlaklar oğlumun hatırası diyorum çatladıkca catlıyorım 😅😅 çatır çatır hamilelik geçirdim diye buna denir ne o öyle bebek gibi karınla çocuk mu doğarmış çatlaksız 😂