Htcerdogn canım gir Cimer e elinin altında telefon hemen şikayet oluştur yaşadıklarını anlat oturdugun yerden sikayetini olusturabilirsin ama lütfen olustur bir kac kisi senin gibi yasadıklarını cimere yazsa zaten gereken olur ama

Htcerdogn ahh okurken benim bedenim sancıdı canım benim çok geçmiş olsun özel mi devlet mi burası Allahım şifanı versin tez vakitte ;(

Serap-Yigit doğrudur inanırım sen el kızı olduğun için onların gözünde ne yaparsan yap hep kötüsündür boşver bana da yapıyorlar ama ben tiye bile almıyorum, benimde doğumuma az kaldı kimseye gel kal demiyorum dememde, annem hasta çiğerinde tümör var kalkamıyor yerinden, bacımda yok ki gelse kalsa yanımda, eşim var sadece

Htcerdogn doğru ıkınmayı gösterseymiş keşke veya tarif etseymiş sanki sen her gün çocuk doğuruyorsun . Hayırlı olsun bebeğin de Allah analı babalı büyütsün inşallah

Hayat böyle işte kızlar🥹 iyi insan olursun kalbinde kötülük olmaz kötülüğünde dokunmaz ama seni birşey bilmiyormuş salak muamelesi yaparlar

Htcerdogn allah yanlarına bırakmasın bu rihsuzluklsrini yazık günah değil mi sana da ya madem uzun zamandır acıkma ilerlememis 40 hafta dolsun nolucak zorla parmakla açıklık yapmak nedir. Gerizekalı bunlar .çok geçmiş olsun. Dikiş olayına ayrı sinir oldum bacım yaaa