Htcerdogn Merak etme benim yiğenimin de kafası yamuktu 1-2 aya tamamen düzeldi şuan çok sağlıklı maşallah 🧿 insanı böyle böyle devletten tamamen uzaklaştırıyorlar bende bir hafta önce özelde yaptım ebeler hemşireler doktorlar nasıl ilgiliydi anlatamam üstüme titrediler ama normal doğuma 12 bin tl maddi anlamda zorlanmama rağmen devleti bildiğim için.. çok çok geçmiş olsun inşallah hemen toparlanırsın o bölgedeki dikişler çabuk iyileşiyor merak etme kısa zamanda hiç bir şeyin kalmaz inşallah. Şimdi kimse kusura bakmasın ama bu doktorlar böyle yapıyor sonra bişey söyleyince hasta haksız. Bende devlete gittim hamileliğin başında bayıldım odada çık çık abartma dayanamayacaksan niye hamile kaldın dedi beni o halde kovdu odadan hastaneden çıkınca kendimden geçtim Allah herkesi vicdan sahibi insanlarla karşılaştırsın özellikle hamileleri doğum yapanları.

[bilinmeyen] of ya ne kadar travmatik bir doğum yaşatmışlar 🥺 kıyamam ya Allah kolaylık versin canım sağlıkla kavuştun bebeğine çok şükür. Çabucak toparlanırsın inşallah. Düşünme yaşananları 😥

Htcerdogn of ya ne kadar travmatik bir doğum yaşatmışlar 🥺 kıyamam ya Allah kolaylık versin canım sağlıkla kavuştun bebeğine çok şükür. Çabucak toparlanırsın inşallah. Düşünme yaşananları 😥

Htcerdogn doğumunuzu kasapta mı gerçekleştirdiniz?. Olay soğumadan hemen mahkemeye verin böyle şey olamaz

Htcerdogn hepsinin kendine gore zorlugi var ben dogumhanede 24 saat bekledim normal olsun diye yanimda 20 tane rahat kadim sogurdu gormedim ama duydum hepsini kimi ortaligi yikti kimide iki dolandi ortada sessizce dogurdu gitti. Olmuyosa zorlamaya gerek yok

127383 evde çekmemiştim ben 39..haftada kontrole gittim alttan bakalım dedi doktor açılman var 4 cm yatışını yapalım dedi. Ben sancı hissetmiyordum nstde düzenli sancı da çıkmadı zaten. Yine de yatış yapalım dediler annemi eşimi aradım çantamı falan getirdiler sonra beklemeye başladım yavaş yavaş sancılar geldi 7 cm açıklık oluştu sonra suyunu patlattılar. Suyum patladiktan sonra açıklığım 15 dakikada 10 cm e ulaştı ama çok fena oldum o 15 dk aşırı zordu asla bitmiyor sancı 15 dk boyunca full seviye sancıydi önceleri hiçbir şey hissetmiyordum ben o yüzden bu zorlamıştı. Sonra masaya aldılar ıkın dediler 1 kere güçlü ıkınmam oldu sonra doğdu zaten

Denzk gerçekten ne yazikki bidaha asla gitmem devlete… hiç unutamıycam bu günleri 🥺

Htcerdogn canım gir Cimer e elinin altında telefon hemen şikayet oluştur yaşadıklarını anlat oturdugun yerden sikayetini olusturabilirsin ama lütfen olustur bir kac kisi senin gibi yasadıklarını cimere yazsa zaten gereken olur ama