Kızlar. Pzt günü 39.0 olarak muayneye gelmiştim. O hafta zaten ağrılıydım ve 2.5 cmde açıklıkla bekliyodum. Neyse geceden baya bi sancılandım ama aldırış etmedim hep sancılıydım çünkü bu hafta. Sabah kontrole gelince nstde aşırı ve düzenli sancı çıktı. Doktor açılmama baktı aynıydı ama eliyle zorlayıp 3-4 cm e kadar açtı. Yatış verelim dedi. Ama ben sancıyı çok hissetmiyodum. yatış verildi saat 10 da ben eve geçtim duş felan aldım. 2 gibi döndüm hastaneye. Açılmam ilerlememişti ve hiç sancım hissetmiyodum. Nstde çıkıyodu sadece. Doktor yine zorladı kanatarak parmağıyla 4-5 cm oldu dedi. Ama hala sancım yok. Diyorum ki yolu sancısız yarıladım herşey ne kolay ne güzel. Sonra başladı mı sancılarım yavaştan. Diyorum olsun dayanılır. Saat 19.00 oldu doktor muayne etti hafif sancı hissederk 6 cm olmuştu. Sonrası felaket. Sancılarım deli gibi artmaya başları kıvranıyorum. Ama açılma hiiç ilerlemiyor. Saat 10 oldu 6-7 cm diyo doktor. Ama ben deli gibi kıvranıyorum. Her sancı geldiğinde ıkın diyo. Yapıyorum bacağımda güç kalmadı. Gece 12 oldu. 7 cm diyo. Artık ağlıyorum nolur sezaryene alın diye. Alamayoz diyolar. Bayılmak üzereyim diyorum. Hem aç hem susuz. Hem sancılı. Ikınamıyorum artık. Saat iki oldu hala aynı. 3 oldu artık karar verdim bayılsamda ıkıncam çünkü başka şansım yok. Ikınmalara başladım zorla zorla. Saat 3 gibi 8 cm oldu. Saat 4 gibi suyum patladı ıkınırken. Geldiler eliyle bakıyolar baş geride ıkın diyolar. 9 cm olmuş gelcek ıkın diyolar. Ikınıyorum ama ölüyorum diye bağıra bağıra. Afedersiniz bağırsaklarım çıktı dışarı. Ama bebek yok. Neyse 4.30 gibi aldılar doğumhaneye doktor ıkın diyo yapıyorum ama sen ıkınmıyoaun diyo. 10-15 dk derken kadının biri karnıma dirsekleriyle basmaya başladı biri bebeği itti diğeri çekti derken bayıldım o an ama fark bile etmediler. Gözümğ açtım bebek çıkıyodu. Kafası çıktı. Rahatladım. O kadar dikişim vardıki 20 saydım rahat. Doktora soruyorum sanane sayende 50 bile olur bişey yapamadın diyo. Kaç insanla uğraşıypruz neye nazlanıypsanız diyo. Dikiş atıyo. Hissediyorum uyuşuk değil diyorum hisset o zaman diyo. Dikti en son elini yine soktu. Bağırıyorum. Bi kaç dikiş attı o an sonra geri dikti. Yürüycek durumda değildim zorla yürüttüler beni. Şimdi dün geceyi hatırlayıp kendime acıyorum. Bana dua edin dikişlerim çok ağrıyor

Htcerdogn çok geçmiş olsun bundan sonra kendine çok dikkat et🎈 devlet hastanesinde mi doğurdun acaba özel hastanede mi

Benim dogumum da aynı böyle zor geçti açılmamı onlar eliyle yapmadı belki ama doğum anında çektiklerini çektim bende. Lakin hangi hastane olduğunu merak ettim ben cam ve sakurada yaptım asla böyle muamele görmedim hatta hava verdiler bana o ara kız ne kadar çok saçın var falan diye dalga geçmişti ebe🤭 ama Allah yardımcın olsun inşallah car çabuk iyileşirsin canım benim. Allah analı babalı büyütsün bebegini🤲🌸

Çok geçmiş olsun rabbim herkese yardım etsin 🤲🏻 Bebekte sende iyisiniz değil mi bide özelde mi yaptınız garibime gitti

Çok yakın bir doğum yaşadım özel hastanede. Doktor mesai saatinde doğur diyerek yüzüme bile bakmadı. Karnıma biri bastırdı bayıldım sonra ayıldım çocuk çıktı üzerime koydular. Ama ondan önce doktor ebeye ana damarı kestim acil anesteziyi çağırın dedi. Lütfen anestezi vermeyin dayanacağım dikin dedi. İki kadın geldi iki bacağıma oturdu dikişlerim tam 35-40 dakikaya yakın sürdü. Sonra günlerce oturamadım

Htcerdogn çok geçmiş olsun. Doktoru şikayet edin mutlaka. Söylediği her şeyi harfi harfine cimere yazın. Naz çekemeyeceklerini doğum doktoru olmayacakmış o zaman. Beyinsiz

Görümcelerim biz de doğum yaptık senin gibi Naz yapmadık dediler. Naz yapmadım kimseden bir lokma yemek almadım. Annem kemoterapi aldığı halde dışarıdan sürekli bir şey söyledi öyle yedik. Eşim babasıyla hastanede yatıyordu. tek erkek o kalacak dediler eşi doğum yaptı demediler

Insallah geçer biran önce sancıların Allah zalim doktorlardan korusun hepimizi insallah

Htcerdogn canım çok geçmiş olsun bende aynı şeyleri yaşadım birkac sene önce devlet hastanesinde doğuma doktor zaten hic gelmedi ebe yaptırdı tepemde stajerlerle beraber 20 kişi vardı 26 saat hastanede ac susuz yatmaktan ıkınmaya gücüm kalmadı çocuğu vakumla çektiler bir suru dikisim oldu sonra bana gelip sen mi doğurdun sanki biz dogurttuk dedi ebe asla unutamıyorum o anı simdi ikinci bebegimi bekliyorum korkumdan devlete adım atmadım özel hastanede yapcam doğumumu inşallah bu sefer her sey daha güzel olur

Htcerdogn çok geçmiş olsun … O ne biçim doktor ya yok ne nazlaniyorsunuz falan yok acısın o zaman falan adama bak 😡 okurken sinirden çıldırdım resmen . Baş hekimlige şikayet edin o doktoru hatta gerekirse cimere yazın . Ugrasamayacaksa doktor olmayacaktı . Bizler sayesinde kazanıyorlar

Htcerdogn insanın cektigi acı değilde o an ki o ebelerin yaptığı muamele çok k garip çok şükür benim ebelerim çok iyidi çok destek çıktılar ben kızım da suni sancı ile doğurdum bak az kaldı söyle ikin böyle yap oğlumda benim Ebem dedi diğer ebeye hastama karışma diğer ebe geldi ikin dedi dedi çatala sonra olmadı sonra suçu bende bulmuştu ama orda ki ebemde kzdi ona benimde kuru doğdu suyum geceden gelip hastahane gitmiştim diye bastirdilar uyuşturdular kesmeden önce