Duman1234 benimde çok kişi vardı içerde. Gerçekten çok pişman oldum özelde sezaryen yaptırmadığıma 🥺

Htcerdogn işte böyle densizleri şikayet edin ki cezasını alsınlar ☺️ Onların aldığı her şikayet sicillerine ilet, uyarı alırlar muhakkak.

Htcerdogn ayyyy canım doktorum valla panik atak ve anksiyetem var kontrolde bile sedyeden kalkiorm muayeneyi yarıda bile bıraktığım oldu saolsun her kahrını çekti arkadaşımın da doktoruydu biraz sakin olması gerekio ama ona hak veriorm zor hamilelik geçirio demiş o çocuk nasıl dogcak bn bilemiorm demiş asla böyle bı tavır olmadı

Htcerdogn acıya o kadar dayanıklıyım ki kolay kolay ilaç içmem, kolay kolay doktora gitmem. Onlar sürekli ilaç içip beni beğenmeyen insanlar. Hiç dikişsiz normal doğum yapsam benim de acım olmazdı. O halde eve gelip Çamaşır yıkadım astım evimi topladım hala nazlı dediler bana. Neymiş geldiklerinde pasta börek yapmadım 😂habersiz geldiler nereye yapıcam zaten doğuma ani gittim perşembe çatı muayenem olacaktı 2 gün kala doğum yaptım

Htcerdogn bir ay otururken aşırı zorlandım. Makat tamamen kesikti ana damar kesikti onları çok uzun süre diktikleri için sabah akşam iğne verdi doktor. Sürekli özel hastaneye gidip vuruldum. Doktorun verdiği ilaçları sürdüm 3 ilaç vermişti sigorta karşılamıyordu 8 sene geçti isimlerini unuttum. Tuvalete 10 gün gidemedim makattan dolayı. Annem kayısı aldı bol bol yiyip su içtim üzerine. 1 ayı unutamıyorum. Yine hamileyim büyük ihtimal sezaryen olacak. Normal doğum olsun isterim ama çatı yok 😂

Htcerdogn Allah merhametli insanlarla karşılaştırsın gerçekten devlet özellikle normal doğum konusunda çok katı ve kötü çoğu her yeri dahil edemem ama gördüğüm duyduğum böyle bebeğin hayırlı olsun ona odaklan canım

_Arslan_ keşke işte böyle anlasalar. Ben elimden ne geliyosa yaptım. Beceremediysem bile benim hatam değildi. Dayanamadım artık🥺

Htcerdogn o senin suçun deil o tamamen onların hatası ilk aylarimda dış gebelik diye korkutmuslardi beni eski başhekim şuan kadın doktoru şehir Hastanesi’nde adama derdimi bile anlatamadım bni bı tersledi sonra anladimki bana devlette huzur yok her hastalığa okeyde bu doğum bide psikolojik rahatsızlığım olunca daha kötü oluo insan o yüzden yolu özelde aldım ha para yetistirebiliorz mu asla ama yapicak bişey yok

Htcerdogn ben 2 ay sonra aynayla bir baktım. Allahım tansiyonlarım düştü 😂makat tarafına bakayım çok acıyor dedim. Az daha bayılacaktım 😂daha bakar mıyım 😂