Htcerdogn orda doktorun ağzına neden ayağınla tekme atmadin ? Gebertmek istedim şuan
Aşırı hassas! doğum hikayem
127383 Hiç öyle bir şey duymadım canım ben sancımı çekip dogumhaneye öyle alındım. Zaten masaya çıktığımda tam açıklık vardı çok güçlü ıkınmam gerektiğini söyledi ebe ben de bastım gaza çok aşırı zorlamışım çocuk çıktıktan sonra bile durduramadim kendimi bir an. Yani 1 kere ıkınmış oldum aslinda. 01.13 te doğum masasindaydim sonra ıkınmaya başladım bebek doğdu deyip saate baktıklarında 01.17 ydi. Bu kadına saatlerce ıkın deyip durmuşlar ortada açıklık yeteri kadar değilken ıkinip ne yapsın
Tugba3444 evet cam sakurada yaptım ama biraz şans işi orasi ben hastaneye gittiğimde açılmam 4 5 cm di hiç sancim yoktu suyum sızlıyordu o yuzden gitmiştim hemen doğumhaneye aldılar ama açılması benden fazla olup asagida bekleyenlerde pluyor yukarısı çok yoğun işliyor çünkü odalar hep dolu oluyor. Yani aciliyete göre seni odaya çıkarıyorlar zaten kendin tek başına doğum yaouyirsun. Bir odadada sancı çekip doğum yapıyorsun. Bi Kac saat daha odada müşade altında kalıp yukarıya çıkarıyorlar odana. Doğum zaten çok zor Bi süreç ben asla ikinamadim çünkü sancı hissetmiyorum. Çatala çıktığımda sadece bacaklarım ağrıyordu çok yorulmustum çünkü. Bebek kanalda sıkıştığı jcin kadın doktor ve ebeler doğumumu yaptırmadı 3 kişilerdi 3ü de bayandi ama ikinamadigim ve bebeğe bisey olmasın diye uzman doktoru çağırdılar. Bi anda odaya 3 erkek girdi iri yarı bir sürü de stajyer. Rahat 20 kişi vardı odada. Sonra ben sancı hissetmediğim için iki adam yukarıdan bastirdi bir tanesi de aşağıdan bebegi çekti ve sürekli karnıma dokunup bana sancı geldiği zamanı söyleyip ben ıkınmaya çalışıyordum. Zor oldu ama başardım doğurdum sonunda🤭😅 dikiş atılmadan önce kesi sırasında zaten uyusturduklari için ağrı olmadı ama içeriyi temizlemeleri karnına bastirmalari felaket acıttı çünkü doktorlar aşırı bastırmıştı karnıma. Çok ilgilendiler bebeğimle. Kafasi uzamişti biraz. Sürekli kontrol ettiler alıp doktor doktor gezdirdirler. Hatta doktor seni sezaryen yapardim ama çok geç bebek çıkmak üzere Bi kere ikin çıksın diye yalvardı uzun süre🥺 ama bu bebegimi özelde doğurmak istiyorum eşim yanımda olsun istiyorum çünkü
Deletedmom_30 çok saolun. Kayseri Erciyes tıp fakültesi 😔
Askiletotomsu hiçbir fikrim yok. 🤷🏼♀️ Yalvardım artık ölüyorum bişey yapın diye. Yapacak bişey yok dediler
Askiletotomsu henüz öyle bi durumda değilim biraz kendimi toparlayım bakıcam nereye nasıl edebileceğime🙏🏻
RabiaKaratas gerçekten ona bile halim yoktu 😅 şaka bi yana biraz iyi davransın diye lütfen beni anlayın diye diye kpnuştum
benimmdunyamm valla ben de devlette doğurdum sancı geldiğinde ebe gelip sırtıma masaj yaptı, asistan doktor bir saniye başımdan ayrılmadı. Devleti, özeli yok bence. Doğuma kadar benimle ilgilenen doktoru başka hastalara bağırırken gördüm defalarca muayeneye gittiğimde. 7 saat boyunca bir kez sesini yükseltmedi bana. Bence bazı insanlar da delirtiyor.
Htcerdogn Merak etme benim yiğenimin de kafası yamuktu 1-2 aya tamamen düzeldi şuan çok sağlıklı maşallah 🧿 insanı böyle böyle devletten tamamen uzaklaştırıyorlar bende bir hafta önce özelde yaptım ebeler hemşireler doktorlar nasıl ilgiliydi anlatamam üstüme titrediler ama normal doğuma 12 bin tl maddi anlamda zorlanmama rağmen devleti bildiğim için.. çok çok geçmiş olsun inşallah hemen toparlanırsın o bölgedeki dikişler çabuk iyileşiyor merak etme kısa zamanda hiç bir şeyin kalmaz inşallah. Şimdi kimse kusura bakmasın ama bu doktorlar böyle yapıyor sonra bişey söyleyince hasta haksız. Bende devlete gittim hamileliğin başında bayıldım odada çık çık abartma dayanamayacaksan niye hamile kaldın dedi beni o halde kovdu odadan hastaneden çıkınca kendimden geçtim Allah herkesi vicdan sahibi insanlarla karşılaştırsın özellikle hamileleri doğum yapanları.
[bilinmeyen] of ya ne kadar travmatik bir doğum yaşatmışlar 🥺 kıyamam ya Allah kolaylık versin canım sağlıkla kavuştun bebeğine çok şükür. Çabucak toparlanırsın inşallah. Düşünme yaşananları 😥
Htcerdogn of ya ne kadar travmatik bir doğum yaşatmışlar 🥺 kıyamam ya Allah kolaylık versin canım sağlıkla kavuştun bebeğine çok şükür. Çabucak toparlanırsın inşallah. Düşünme yaşananları 😥
Htcerdogn üstüne vakit geçince şikayetinizi çok degerlendireceklerini sanmıyorum olay tazeyken müdahale etmeliydiniz
haklisinesracim evde ne kadar süre bekledin canim sancilarin tuttuktan sonra, suni sanci almak istemiyorum
127383 evde çekmemiştim ben 39..haftada kontrole gittim alttan bakalım dedi doktor açılman var 4 cm yatışını yapalım dedi. Ben sancı hissetmiyordum nstde düzenli sancı da çıkmadı zaten. Yine de yatış yapalım dediler annemi eşimi aradım çantamı falan getirdiler sonra beklemeye başladım yavaş yavaş sancılar geldi 7 cm açıklık oluştu sonra suyunu patlattılar. Suyum patladiktan sonra açıklığım 15 dakikada 10 cm e ulaştı ama çok fena oldum o 15 dk aşırı zordu asla bitmiyor sancı 15 dk boyunca full seviye sancıydi önceleri hiçbir şey hissetmiyordum ben o yüzden bu zorlamıştı. Sonra masaya aldılar ıkın dediler 1 kere güçlü ıkınmam oldu sonra doğdu zaten
Denzk gerçekten ne yazikki bidaha asla gitmem devlete… hiç unutamıycam bu günleri 🥺
Nergissi bu dönemde uğraşamadım ama bende gerekeni yapmak istiyorum
MinnieMouse çok şükür canım. İnşallah herşey daha iyiye gider
eslemsi bencede. Yapamıyorum dedim ama sanırım mecburmuşum