@Derya3757- folik asit ihmal etmeyin 6 haftalık olana kadar gitmeye bilirsiniz zaten adet tarihinizin üzerinden 10 gün geçmesi lazım, ultrason için 6 haftalık olsun gidin bu süreçte folik asit mutlaka alın hergün,mide bulantınız pisikolojikdir gebeligin başında olmuyor bulantı 2 aydan sonra başlıyor sağlıkla büyüsün inşallah

Derya3757- kuzum zayen erken gitme ben de erken farlettım. Bu sefer çok stresli olıuor kese için çok bekliyorsun kalp atışı için 2 hafta kadar bekle öyle hem kan testini yap hemde ultrason da baktır

2prensesannesiiii ne kadar geçti reglinizin üzerinden? Ben de sizin gibi test yaptım test negatif çıktı ama vücudum bir garip sürekli ağlama krizindeyim hatta afedersiniz eşimle ilişki sırasında ağlama krizine girdim😂 sonra dedim dur reglim geçsin öyle test yapayım yaptım silik çizgi çıktı kan verdim hamile olduğumu öğrendim. Eğer sizin de adetten önce negatif çıktıysa regl gününüzün geçmesini bekleyin😊

Derya3757- kız ne silik cizgi si bu bildigin net cizgi hamilesin canım inşallah darısı bize bat 17 belirtin varmıydı ne zaman başladı