Derya3757- kız ne silik cizgi si bu bildigin net cizgi hamilesin canım inşallah darısı bize bat 17 belirtin varmıydı ne zaman başladı
Hamileyim galiba 😀🙏
Derya3757- ya gebelik ben burdayım diyo maşallah 🧿
Derya3757- gözün aydın canım hamilesin
Derya3757- kız ne siliği besbelli kıpkırmızı cizgi olmuş hayırlısı olsun canım saglikli olsun insallah🙏🙏
Bsrnura benimde bat 17 nasip olrmu beee 1 buçuk senedir istiyoruz
Derya3757- E hayırlı olsun canım 😂💕💕🥰
Derya3757- hemen gitme zaten ben 7. Haftamda gitmiştim direkt kese bebek kalp atısı gözüktü sjsjs sinir stres olmadan aştın o süreci :))
Deletedmom_85 elindede sendede problem yoksa hiç kafana takma zamanı gelince oluyor
Deletedmon72737 canım bir seneyi geçtiyse dr. Gitinmi olur inşallah ya bana üç kere nasip oldu ama düşük yaptım malesef
Derya3757- hamilesin 🙏🏽 In sha Allah hayirlisi ile kucagina almayi nasib etsin Allah 🙏🏽😇
Zuhalbahri folik asid konusuna kesinlikle katılıyorum hiç aksatmadan kullanmak lazım, bulantıya gelince geçen ay kimyasal gebelik geçirdiğim halde mide bulantım vardı, kızımda da 4-5 haftada başlamıştı bulantım. Kişiye göre değişiyor bu olay
Derya3757- hayırlı olsun, lütfen folik asid al ve aksatmadan iç, ihmale gelmiyor
Derya3757- ben ilk ultrasona 6+2 de gitdim. Cok sukur kaseyi ve bebisi gordum 🙏🏽😇😇
2prensesannesiiii inşallah🙏😊
Sinem0135 bende gidemicem için endişeleniyorum teşekkür ederim canım
Tusami teşekkür ederim hamile kalma için kullanıyordum iki haftadır içmiyorum evde unutmuşum 🙏
Msfidash teşekkür ederim 🤩
Aysunnnn_ teşekkür ederim canım ❤️
Baharow bakacağız problem var mı yok mu canım
Derya3757- hayırlı olsun folik asit başlayın bence de onun dışında bir sorun olmaz ne zaman müsait olursanız gidersiniz hem biraz geç gidince kalp atışını da duymuş oluyorsunuz, erken gidince ne kese gözüküyor ne kalp atışı , yani daha iyi bile olur dayanabilirseniz 😊😊