Derya3757- kız ne silik cizgi si bu bildigin net cizgi hamilesin canım inşallah darısı bize bat 17 belirtin varmıydı ne zaman başladı

Derya3757- kız ne siliği besbelli kıpkırmızı cizgi olmuş hayırlısı olsun canım saglikli olsun insallah🙏🙏

Derya3757- hemen gitme zaten ben 7. Haftamda gitmiştim direkt kese bebek kalp atısı gözüktü sjsjs sinir stres olmadan aştın o süreci :))

Deletedmon72737 canım bir seneyi geçtiyse dr. Gitinmi olur inşallah ya bana üç kere nasip oldu ama düşük yaptım malesef

Zuhalbahri folik asid konusuna kesinlikle katılıyorum hiç aksatmadan kullanmak lazım, bulantıya gelince geçen ay kimyasal gebelik geçirdiğim halde mide bulantım vardı, kızımda da 4-5 haftada başlamıştı bulantım. Kişiye göre değişiyor bu olay

Tusami teşekkür ederim hamile kalma için kullanıyordum iki haftadır içmiyorum evde unutmuşum 🙏

Derya3757- hayırlı olsun folik asit başlayın bence de onun dışında bir sorun olmaz ne zaman müsait olursanız gidersiniz hem biraz geç gidince kalp atışını da duymuş oluyorsunuz, erken gidince ne kese gözüküyor ne kalp atışı , yani daha iyi bile olur dayanabilirseniz 😊😊