Hamileyim galiba 😀🙏
2prensesannesiiii oldu herhalde teşekkürler
Derya3757- ooo net hamilesiniz maşallah 🧿 hayırlı olsun darısı bana🙏🏻
Derya3757- belirtileriniz nedir göğüs hassasiyeti var mı
Derya3757- silik değil ki
Net
2prensesannesiiii teşekkür ederim inşallah 3 aydır deniyorduk inşallah en kısa zaman da Allah sitede nasip eder 🙏 bide ben annemlerin yanında köydeyim doktora hemen gitmesem sorun olur mu ki acaba
Askiletotomsu ilkte silikti biraz durunca koyulaştı
- Düzenlendi
Derya3757- yok gelince gidersiniz dikkat edin 🙏🏻 Haftaya gidebilirsiniz folik asite başlayın🙏🏻 Belirtiniz nedir
2prensesannesiiii çok az var adette daha fazla göğüslerim şişerdi acırdı kadık ağrım var sağ sol değişiyor arada bide hafif mide bulantısı
Derya3757- silik değil net hamilesin canım ama en azından saglij ocağına kan ver betan düzgün artıyor mu ona bak
- Düzenlendi
Derya3757- adet gecikmeden önce belirti oldu mu o zaman ağrı var mıydı göğüslerinizde ya bende bekliyorum belirtim yok🤦🏻♀️
Çok net hamilesin :) tebrikler hayırlı olsun 👏
2prensesannesiiii teşekkür ederim folik asit kullanıyordum yanıma almayı unutmuşum gidince devam ederim
Derya3757- tebriklerrrr ❤️❤️ inşallah bebişin ve sen saglikli bir hamilelik geçirirsin 🧿
zeylifestyles teşekkür ederim 🙏
2prensesannesiiii Bu sorunun cevabına benimde ihtiyacım var. Belirti sıfır regl öncesi de belirti oldu mu olmadı mı :(( @Derya3757- hayırlı olsun gözün aydın canım Allah mübarek etsin ♥️
ol_cay367 inşallah çok teşekkür ederim 🙏❤️
- Düzenlendi
Deletedmom_85 🥲 ahagahahff ben 8 gün kala test yaptı ağlama krizi tuttu baygınlık geçirecektim🤦🏻♀️🤦🏻♀️ Ota b.ka ağlıyordum dün
Deletedmom_85 yoktu regl öncesi belirtim sadece bir gün tansiyonum düştü o kadar sonra adet günü olmadım ondan sonra kasık ağrılarım hafif mide bulantım oluyor şu an tabi ben daha kan vermedim
- Düzenlendi
Derya3757- ay bir umutsun canım benim. Kısaca adett günü ve sonrası başladı belirtilerin. ,Çok teşekkürler 💕 hayırlı olsun yeniden 🤍