Roj_kdc ay yazması kolay yaşaması zordu ama çektiğim acı toplamda 24 saatti diyelim geçti bitti şükür doğum sonrası güzel oluyormuş normal doğumda

HanifeAhmet Teşekkür ediyorum ❤️❤️ Evet ilk doğumumdu. Benim ağrı eşiğim çok çok düşük iğne vurulurken bayılmışlığım var 😅 bana doğum sancısı adet sancısı gibi geldi sonra git gide arttı tabi

pinargulhan ❤️❤️❤️ Herşey geçiyor merak etmeyin ben doğumdan sonra ziyarete gelenlere doğumum çok güzel geçti diyorum kaynanam falan hemen uyarıyor zor geçti demem gerekiyormuş burdakilerde öyle sanırım ben de çok korkmuştum son 2 ayımı ağlayarak geçirdim boşuna kendimi üzmüşüm yazık. Hele doğumhanede ebeler falan o kadar normal bir olay gibi yaklaşıyorlar ki ulan ben mi abartıyorum diyosun 😂

hilalperenn Hiç ağlamayın çok güzel bir süreç dikiş olsada bir haftaya geçiyor zaten ve gerçekten benim eşim hep yanımdaydı doğumdan çıktıktan beri ayağıma kapanıyor Sen nasıl doğurdun nasıl zorluk çektin bir dediğini asla bir daha 2 etmem diye yani eşlerde bu sürece dahil olmalı bence

Eliftskndzgn Benim de yan duruyordu dönmemişti son doğum sancısıyla dönüp kanala girdi zaten döndüğü hissediliyor ayaklarını kaburgalara dayatıp kendini aşağı ittiriyor çok değişik bişey 😅

CoolMamacita İnşallah inşallah ❤️ Dikiş olsa bile hemencecik iyileşiyor dedi doktorum o yüzden dikiş olup olmaması da öok önemli değil

Denzk herşeyi oldugu gibi özetlemişsiniz. Bebeğiniz sağlıcakla büyüsn Allah size bağışlasın

Denzk Maşallah sana canım darısı inşallah biz geride kalanların başına 💕💕💕🥰🥰🥰

@Denzk işte nasip kısmet, sezaryene niyet etmişsiniz normal Doğum nasip olmuş güzel de olmuş. Ben sadece şunu anlamadım, epidural verildikten sonra sancı o kadar hissediliyor mu ki bağıracak kadar, çok rahat edildiği söyleniyordu

butterfly4 Valla canım benim hemşire bana dedi ki 3 cme kadar dayan sonrasını hiç hissetmeyeceksin bende zaten 1 cm olmuş beklerim dedim. Epidural takıldıktan sonra da ben ağrı hissettim ama ebe bu doğum ağrısının 10 da 3ü dedi. Tamamen ağrıyı kesersek ıkınma hissi olmaz o yüzden dozu az verdik o his gitmesin diye dedi. Bana bu şekilde söylendi belki komple ağrıyı kesecek kadar yüksek doz verilende vardır ama o zaman ıkınma hissi olmuyor ve kesi oranı fazla oluyor ebe böyle açıkladı

Aysunnnn_ İnşallah valla ben normal yaptıysam herkes yapar öyle söyleyeyim benim elimi bıçak çizdi diye 2 gün elini yıkamamış birisiyim 😂

Denzk bende Medicana hastanesi volkan aksakallı ya gidiyorum ve pztesi benim muayene girdiğim sırada doğum yaptın 😂🥰muayene odasında sana dua ettik sezeryandan normal doğuma döndüğünü konuştuk çok sevindik 😊telefon geldiği gibi volkan bey gerçekten fırladı gitti sana hissettirmeselerde sürecini takip etti .sağlıkla doğum yaptığın için çok sevindim ☺️

Denzk hayırlı olsun gözünüz aydın gerçekten çok güzel bir duygu sezeryan olmayıp normal doğum olması mucize anı hissettmek çok güzel benimde 3. Gebeliğim 29 haftalık oldum hala baş başa dönmedi tek korkum ya dönmezse çünkü 3. Kez yine normal doğum yapmak istiyorum dua eder misiniz bizlere de

AyseBirce16 Yaa gerçekten mi o kadar mutlu oldum ki anlatamam ❤️❤️❤️🙈 doktorumu çok seviyorum ondan ayrılacağım için çok üzgünüm çok çok profesyonel birisi gelmiyor diye sinirlenmiştim ama sonradan gelip söyledi herşeyi takip ettiğini gönlümü aldı ❤️ Size de hayırlı doğumlar olsun inşallah 🥰🥰🥰

Fatos0660 Tabiki de ederim inşallah döner sizin de benim son sancılarla döndü hep yan yatıyordu 🙈

Denzk yan yatan bebek asla normal doğum olmaz diyorlar birde hepsi yanlış şeyler Allah size normal doğumu yaşatmış hiç bir şey engel olmamış

Denzk anladığım kadarıyla özel hastanede doğum yaptiniz ama sakinlestirici yaparken suni sanci verirken soze sormamislar sonradan haberiniz oluyor, buna neden izin verdiniz