127383 çatı muayenesi sancı varken yapılınca zor oluyor biraz ama ebe bılerek zaten bebek gelsin diye uyarıyor o yüzden acıyor ama gecıp gıdıyor o an a odaklanmayın geçecek diye bakın ben hep olumlu baktım.
Pozitif Normal Doğum Hikayem🌸 Epiduralli, suni sancılı, epizyotomili
Mysngl kesinlikleee
ozlem_d suni sancıyı açılma hızlansın dıye bılerek yapıyorlar.
Pembeerguvan sütüm geldi hemen. Normal doğumun güzelliklerinden biri işte. O sancı hormonları tetıklıyor. Depend hastanede 4 tane fılan kullandım bir paket daha aldım ama çok rahat bişi ya kesin alın. Hatta adet dönemlerinde bıle kullanılabılır 😀😀😀 kanamaya gelince, ıcınız temızlenıyor 3.günüm benım bugün hala kanama var ama adet kanaması gibi normal bir oranda
kubradogann dikişi hissetmıyorsunuz bıle en son korkacagınız şey o
Canpolat çok teşekkür ederım canım benım 🥰 inşallah normal yaparsın ve kolaycacık olur senınde . Ama ıcını ferah tuttuktan sonra emın ol yolunda gidiyor
Tubaanne1 Allahım hepınızı en az acılarla kurtarsın. Gecıp gıdıyor yaz yağmuru gibi. Mınnacık bebegınızle kalıyorsunuz. 🥳
Alp46mustafa çok sağolun. İlk gün tabı ıkınmanın etkısıyle poponuz acımış oluyor baskı var orda. Tuvalet yaparken acımadı benım batikonla temızledım kuru tuttum yarayı mutlaka kurulayın.
ramonun_annesi vardır ıllakı
Neziravsin olabılır canım ben görmedım çünkü ıgne yaparken
busekoraltan dikiş atılırken acı hissediyor musunuz ? Bebiş kaç kilo doğdu bir de 🥰 ben iri olursa diye çok korkuyorum da ondan soruyorum 😣
busekoraltan bir de boy kilonuz kaçtı doğuma giderken , dependi hangi beden almalıyım kararsız kaldım
busekoraltan çok teşekkür ederim, sağlıkla büyütün bebişinizi çok güzel bi doğum olmuş 🌸😊
Sbm050421 3300 gr doğdu. Dıkıs atılırken çok hıssetmedım
Sbm050421 kılom 70 di boyum 172 Large beden almıştım ben tam oldu
Elayfers çok teşekkür ederim 🥰
busekoraltan ben 25+6 yım 1.77 boy 80.50 kiloyum şu an l ile Xl arasında kaldım
Ben bıraey sormak ıstıyorm herkese kızlar bılmıyorm gercekten ogrenmek ıstıyorum. Normal dogumu epıduralle yapmalrı ıstege gore mı oluyor. Neden herkes o kadar acı cekıyor da epıdural olmuyor o zaman.
busekoraltan canım hayırlı olsun allah bağışlasın bende bugun 40+0 oldum sancım var ama bir haftadır hep var bu kez farklı gibi ama bilmiyorum da 🤷🏻♀️ Sabah kalktığımda sümüksü akıntı gibi bişey geldi kiloduma ama kanlı değildi ama daha önce gördüğüm bişry de değildi jole gibiydi çünkü. Hala hafif sancım var ama beni rahatsız edecek boyutta değil duş aldım geçmedi ama artmadı da acaba Doğum yakın mı karnım sertleşiyor bi kaç gündür ve bebeğim dün akşamdan beri çok sakin dürtünce tepki veriyor sadece vajinamda baskı 1 haftadır hep var bilmiyorum her şeyi Doğuma mı yoruyorum artık çok sıkıldım 🤷🏻♀️
Tuba1422 isteğe bağlı evet epidural ekstra ücret ve bazı riskleri var ama çok memnun olanda var ben şuan epidural istemeyi düşünmüyorum ama o an ne düşünürüm bilmem 🤷🏻♀️😂