busekoraltan hayırlı olsun tekrardan Allahım bize de nasip etsin böyle pozitif doğumdan. **peki alttan dikiş çok zor oluyor diyorlar zorlandın mı otururken tuvalette vs. **
Pozitif Normal Doğum Hikayem🌸 Epiduralli, suni sancılı, epizyotomili
busekoraltan ne güzel devlet hastanesinde varmı epidural acaba ikinciyi bende öyle yapicam inşallah 🤲
busekoraltan igne yapiyorlar tabiki uyusturuyorlar o yuzden acimiyor dikis atinca cok hafif hossediyorsunuz 2 kere dogum yaptim 2 sinde de oyleydi
busekoraltan Allah anali babali büyütsün darisi bizim başımıza saglikla büyüsün 🌸🌸
Acrsule sıkıntı yoksa bebekte 41.haftanın girmesini bekleseydiniz. Ben öyle olacaktım normalde suni ile başlatacaktık bugün yani 41.haftada ama kendı sancım geldı çok şükür 🙏🏻 Çatı muayenesi anlık gecıp gidiyor öyle düşünün
127383 çatı muayenesi sancı varken yapılınca zor oluyor biraz ama ebe bılerek zaten bebek gelsin diye uyarıyor o yüzden acıyor ama gecıp gıdıyor o an a odaklanmayın geçecek diye bakın ben hep olumlu baktım.
Mysngl kesinlikleee
ozlem_d suni sancıyı açılma hızlansın dıye bılerek yapıyorlar.
Pembeerguvan sütüm geldi hemen. Normal doğumun güzelliklerinden biri işte. O sancı hormonları tetıklıyor. Depend hastanede 4 tane fılan kullandım bir paket daha aldım ama çok rahat bişi ya kesin alın. Hatta adet dönemlerinde bıle kullanılabılır 😀😀😀 kanamaya gelince, ıcınız temızlenıyor 3.günüm benım bugün hala kanama var ama adet kanaması gibi normal bir oranda
kubradogann dikişi hissetmıyorsunuz bıle en son korkacagınız şey o
Canpolat çok teşekkür ederım canım benım 🥰 inşallah normal yaparsın ve kolaycacık olur senınde . Ama ıcını ferah tuttuktan sonra emın ol yolunda gidiyor
Tubaanne1 Allahım hepınızı en az acılarla kurtarsın. Gecıp gıdıyor yaz yağmuru gibi. Mınnacık bebegınızle kalıyorsunuz. 🥳
Alp46mustafa çok sağolun. İlk gün tabı ıkınmanın etkısıyle poponuz acımış oluyor baskı var orda. Tuvalet yaparken acımadı benım batikonla temızledım kuru tuttum yarayı mutlaka kurulayın.
ramonun_annesi vardır ıllakı
Neziravsin olabılır canım ben görmedım çünkü ıgne yaparken
busekoraltan dikiş atılırken acı hissediyor musunuz ? Bebiş kaç kilo doğdu bir de 🥰 ben iri olursa diye çok korkuyorum da ondan soruyorum 😣
busekoraltan bir de boy kilonuz kaçtı doğuma giderken , dependi hangi beden almalıyım kararsız kaldım
busekoraltan çok teşekkür ederim, sağlıkla büyütün bebişinizi çok güzel bi doğum olmuş 🌸😊
Sbm050421 3300 gr doğdu. Dıkıs atılırken çok hıssetmedım