Meltemkcmz epidural olmasa bile dikiş öncesi bölgeyi uyuşturuyolar
Pozitif Normal Doğum Hikayem🌸 Epiduralli, suni sancılı, epizyotomili
busekoraltan rabbim tez zamanda toparlanmayı sağlıkla büyütmeyi nasip etsin ne güzel bir süreç inşallah bende normal dogururum o kadar çok istiyorum ki 🙏ben sadece size sorum doğum sonrası cantaniza aldığınız ve kullandığınız seyleride paylaşır mısınız o kadar kafam karışık ki doğum çantası konusunda mesela şunu almazsan olmaz dediğiniz belirli şeylerde yazabilirsiniz
Elayfers Gayem İnayet Çelik. Sağolsun çok iyi doktor gereksiz hıcbısıyı söylemez size.
ramonun_annesi çok sağolun 🙏🏻 Epidural takıldığı an uyuşuyorsunuz sancılar gelıyor ama hissetmiyorsunuz
- Düzenlendi
ilkkalpatisi öncelıkle teşekkür ederim 🙏🏻 Epidural i ebe dozunu ayarlıyor ilkte bence yüksek verdı ben hıcbısı hıssetmedım. Doğum zamanı dozunu azalttı bence dıyorum ya işini iyi bilen insanlara denk gelmek mesele. O sana ıkınma geldıgınde söylüyor zaten. Derin nefes al diyor kakanı yapar gibi diyor. zorluyorsun sonuna kadar. Doğum anı zaten biraz hıssetmek gerek ki baskıyı anlaman icin.
busrazz aynen belkide bana ıgne yaptı ben görmedım söylemedı de bişi
busekoraltan maşallah ne güzel ya Allah sağlık versin ikinize de benim doğumda açılmam çok zordu epidural takalım dediler ben o sancıyla hemen evet dedim ama bizimkiler bırakmadı zararı var dediler ben de inat ettim kadar ama taktırmadık daha şimdi diyorum ne olacaktı ki sanki en azından sancım hafiflerdi
- Düzenlendi
Ark çok teşekkür ederim. Öncelıkle evet gerçekten normal doğum candır. Ben toparlandım bıle sımdıye dıkıslerım olacaktı kalkamıcaktım bıle. Ben hastane çantasına çok gereksız şeyler koymuşum. Ben gereklı olanları yazayım. Depend mutlaka alın 1 paket. Pijamanız siyah olsun. Bol olsun. Lcw den almıştım ben onu düğmeli siyah pijama takımı çok memnun kaldım.Düğmeli alın ki bebek emzirirken kolaylık olsun. Ha bırde ıslak mendil almıştım ben sleepy. Bebek pişik oldu ilk günden. Pamuk en guzelı yenıdoganda. Islak mendıllerı bıraz büyüyünce kullanıcam. Ama pamuk çok iyi. Birde mama verilme ihtimaline karşı kesınlıkle kaşık biberon alın. Biberon ve Emzik önermıyorlar.
busekoraltan Gözün aydın canim darisi basimiza🌸 çatı muayenesi yapilirken acıyor mu, kaç dk sürüyor
busekoraltan ya benim de 3 cm de kalmıştı ama nasıl acı çekiyorum ebe dedi sen daha yolun başındayken bu kadar acı çekiyosan çok zorlanacan epidural takalım diye ama işte kabul etmedik malesef mecburi bi şekilde uydum ya Allah devam dedim ama Allah biliyor çok zor dayandım boşuna dememişler cennet annelerin ayakları altındadır
busekoraltan Maşallah çok güzel doğum olmuş🌸 Ben biraz cahilim zaten sancınız varken neden suni sancı verdiler
busekoraltan hemen sütünüz geldimi ve ne kadar süre kanamanz oldu depend nekadar kullandınz
busekoraltan dikişi uyuşturup mu yapıyorlar yoksa öyle canlı canlı mı😢😥
busekoraltan ay zaten normal doğum istiyordum ısrarla ki çok istiyorum bu hikayeyi okuyunca gaza geldim daha bi 😀 heyecanlandım inşallah herkesin doğumu böyle kolay geçer sağ Salim bebeğini büyüt bitanem 🤲🏻♥️
busekoraltan lütfen bizlere de dua edin 🙏 Bende zaman daraldikca korkuyorum
busekoraltan hayırlı olsun tekrardan Allahım bize de nasip etsin böyle pozitif doğumdan. **peki alttan dikiş çok zor oluyor diyorlar zorlandın mı otururken tuvalette vs. **
busekoraltan ne güzel devlet hastanesinde varmı epidural acaba ikinciyi bende öyle yapicam inşallah 🤲
busekoraltan igne yapiyorlar tabiki uyusturuyorlar o yuzden acimiyor dikis atinca cok hafif hossediyorsunuz 2 kere dogum yaptim 2 sinde de oyleydi