• Doğum Hikayeleri
  • Pozitif Normal Doğum Hikayem🌸 Epiduralli, suni sancılı, epizyotomili

busekoraltan maşallah ne güzel ya Allah sağlık versin ikinize de benim doğumda açılmam çok zordu epidural takalım dediler ben o sancıyla hemen evet dedim ama bizimkiler bırakmadı zararı var dediler ben de inat ettim kadar ama taktırmadık daha şimdi diyorum ne olacaktı ki sanki en azından sancım hafiflerdi

Ark çok teşekkür ederim. Öncelıkle evet gerçekten normal doğum candır. Ben toparlandım bıle sımdıye dıkıslerım olacaktı kalkamıcaktım bıle. Ben hastane çantasına çok gereksız şeyler koymuşum. Ben gereklı olanları yazayım. Depend mutlaka alın 1 paket. Pijamanız siyah olsun. Bol olsun. Lcw den almıştım ben onu düğmeli siyah pijama takımı çok memnun kaldım.Düğmeli alın ki bebek emzirirken kolaylık olsun. Ha bırde ıslak mendil almıştım ben sleepy. Bebek pişik oldu ilk günden. Pamuk en guzelı yenıdoganda. Islak mendıllerı bıraz büyüyünce kullanıcam. Ama pamuk çok iyi. Birde mama verilme ihtimaline karşı kesınlıkle kaşık biberon alın. Biberon ve Emzik önermıyorlar.

• Ark bunu yanıtladı.

Mysngl

Mysngl çok teşekkür ederim ☺️ ya ne zararı olacak efsane güzel bişi. Ama o acıları cekıp dayanabıldıysenız helal olsun vallahı. Ben 3 cm açıklığa kadar zor dayandım

busekoraltan ya benim de 3 cm de kalmıştı ama nasıl acı çekiyorum ebe dedi sen daha yolun başındayken bu kadar acı çekiyosan çok zorlanacan epidural takalım diye ama işte kabul etmedik malesef mecburi bi şekilde uydum ya Allah devam dedim ama Allah biliyor çok zor dayandım boşuna dememişler cennet annelerin ayakları altındadır

busekoraltan ay zaten normal doğum istiyordum ısrarla ki çok istiyorum bu hikayeyi okuyunca gaza geldim daha bi 😀 heyecanlandım inşallah herkesin doğumu böyle kolay geçer sağ Salim bebeğini büyüt bitanem 🤲🏻♥️

busekoraltan hayırlı olsun tekrardan Allahım bize de nasip etsin böyle pozitif doğumdan. **peki alttan dikiş çok zor oluyor diyorlar zorlandın mı otururken tuvalette vs. **

busekoraltan igne yapiyorlar tabiki uyusturuyorlar o yuzden acimiyor dikis atinca cok hafif hossediyorsunuz 2 kere dogum yaptim 2 sinde de oyleydi

Hznpla hiç korkmayın ben epiduralsiz yaptım doktor kesmek zorunda kaldı ne kestiğini hissettim ne de diktiğini o an anlamıyorsunuz bile acı vermiyo yani 😊

Acrsule sıkıntı yoksa bebekte 41.haftanın girmesini bekleseydiniz. Ben öyle olacaktım normalde suni ile başlatacaktık bugün yani 41.haftada ama kendı sancım geldı çok şükür 🙏🏻 Çatı muayenesi anlık gecıp gidiyor öyle düşünün

127383 çatı muayenesi sancı varken yapılınca zor oluyor biraz ama ebe bılerek zaten bebek gelsin diye uyarıyor o yüzden acıyor ama gecıp gıdıyor o an a odaklanmayın geçecek diye bakın ben hep olumlu baktım.

Pembeerguvan sütüm geldi hemen. Normal doğumun güzelliklerinden biri işte. O sancı hormonları tetıklıyor. Depend hastanede 4 tane fılan kullandım bir paket daha aldım ama çok rahat bişi ya kesin alın. Hatta adet dönemlerinde bıle kullanılabılır 😀😀😀 kanamaya gelince, ıcınız temızlenıyor 3.günüm benım bugün hala kanama var ama adet kanaması gibi normal bir oranda