busekoraltan gözünüz aydın rabbim analı babalı büyütsün inşallah epidural "yaptıktan sonra uyuşukluk geçtiği zaman sırt ağıriniz oldumu ?
Pozitif Normal Doğum Hikayem🌸 Epiduralli, suni sancılı, epizyotomili
busekoraltan bende korkuyorum ilk hamileliğim 22 haftalığz şuan epidural istiyorum ama çevremde ilerde sıkıntı olur diyorlar idrar tutamama Allah korusun belden aşağı tutmasa diye bende panik atak ta var normal doğum nasl olur yapabilirmihim bilmiyorum iğnenin sizde bir etkisi oldu mu yada doktor bundan bahsetti mi
Hazalaskin anladım cok tesekkur ederim
busekoraltan çok teşekkür ederim canım bende lcw şortlu takım aldım siyah düğmeli dapend çok kararsızdım ama alayım
busekoraltan bende çok istiyorum ama bebeğim tombul diye yapmicagimi soyluyolar kızlar sizin bebeleriniz ne kadar doğdu 4 kilonun üstünde normal yapabilir miyim sizce
Okuyunca mutlu oldum. Şahsen normal doğum isteyip ama korkan biri olarak şu an birazcık rahatladım 🙈 Umarım hepimiz sağlıklı bir şekilde kucaklarımıza alırız bebişlerimizi 🤲🏻
busekoraltan gözünüz aydın geçmiş olsun.Dikiş atılırken acıdımı peki?
busekoraltan bende epidural istiyorum ama korkuttular ıkınamiyorsun hissetmiyorsun vakumla cekiyorlar gibi vs vs bu konu hakkında ne diyorsun .bu arada hayırlı uğurlu olsun
Sbm050421 xl alın bence
Hazalaskin evet canım bence doğum başlamış. Aynı şeyler bendede oldu cunku
- Düzenlendi
Tuba1422 valla benım ebem bana sormadan yaptı zaten. Bılmıyorum 🤷🏻♀️ Ben zaten isteyecektim ama ben demeden bana süreci nasıl ilerleyecegımizi anlattı
busekoraltan aşırı soğuk kanlıyım normalde de ferah şuanlık inşallah 🤲🏻♥️😘
Hazalaskin bence isteyeceksin. Sonra iyiki diyeceksin. Risk filan çok araştırmayın ya. Abartılı bırsey yok bence 🤷🏻♀️
Deletedmom73711 çok sağolun. İzmir medicanada doğum yaptım ben
busekoraltan ay inşallah canım yürüyüş yaptım squat yaptım sanki biraz sancım da arttı gibi ama hala dayanılmaz değil ve düzensiz
03_ilknur 10 cm açıklık olduğunda yırtılmama garantisi yokki ama 😀 bebek iri olabiliyor yada çok zorlanma olabılıyor. Benım ufaklık 3300 gr doğdu. Evet ağrılı bir süreç 3 cm e kadar dayanabıldım sonra zaten epidural takıldı. Ikınma hissi en son aşamada geliyor onu hısedıyorsun. Belde agrı fılan kalmadı benım
Hazalaskin benım ılk gecem öyleydı ertesı günü doğum yaptım. Hayırlı haberlerını bekliyorum 🙈
busekoraltan öyle tabi canım bilinmezlik işte insan tecrübe etmeden korkuyor 🤷🏻♀️