Oguzhanberraselina
Hiç kasmadım ama içeride elini sağ sol yağıyor parmaklarını makası gibi açıyor ve bu sırada karnından da bastırıyor falan acıyor baya. Hazırlıklı ol ben bu kadar olcağını bilmiyodum şok oldum o yüzden.
Ama herkesin öyle olmuyordur belki kişiden kişiye ve doktordan doktora değişiyo olabilir. Benimki baya çatır çutur kurcaladı yani 15-20 sn ye bişi ama bana yetti de arttı pis doktor ondan da soğudum 🙄
Pozitif Normal Doğum Hikayem🌸 Epiduralli, suni sancılı, epizyotomili
busekoraltan
Bu arada bende izmir medikana da doğum yapacağım. İnşallah herley yolunda ilerler sizinki gibi
Nazes ilk çatı muayenesi kolay gectı benımde. Ama sancı başladıktan sonrakiler evet acıtıyor biraz
Nazes bilmiyordum bu kadar kötü olduğunu 🤐
Allah bağışlasın darısı başımıza inşallah 🌹 Hem suni sancı hem epidural aynı anda mı taktılar? Ayrıca toplam sanciniz kaç saat sürdü? Bende korkuyorum ilk olacak inşallah birkaç saat sadece diyip kendime moral veriyorum 😅
Oguzhanberraselina dediğim gibi kişiden kişiye değişiyordur belki forum sahibinin benimki kadar acımamış mesela sizinde acımaz umarım 🙏🙏🙏
busekoraltan kaç
Kiloydu acaba iri bir bebek miydi çıkarken acımış ya ondan merak ettim :) bel ağrısı oldu mu
- Düzenlendi
Tubaanne1 evet epidural yaptı sonra suni verdi. Hiç acımadı. Yanı benım gerçekten iyi geçti neler neler okuyoruz. Hersey olup geçiyor içinizi ferah tutun. Benim hissettiğim asıl sancılar akşam 5 ile epidural yapılana kadar ki o süreç içinde oldu 5 saat filandır toplasan
- Düzenlendi
Hoppala 3300 kilo doğdu canım . Sancılarım belden degıl de kasıktan girdi
Nazes benim ilk çatı muayenem ebemle olmuştu eli o kadar hafif o kadar narindi ki kurcaladığını bile hisssettim ama acı sıfırdı gerçekten bnei güzelce sakinleştirdi rahatlattı düzgün pozisyonu almamı sağladı (poponu yukarı kaldırırmış gibi durman gerek belin sedyede ama popon kalkmalı öne doğru) sonra bi gün acile gittim orada alttan muayene ettiler açıklığa bakmak için ve oradaki doktor beni afedersin çorba karıştırır gibi karıştırdı ve çok canım yandı çokk. muayene gerçekten doğru pozisyon,kasmama ve işini bilen kişiler tarafından yapılıyosa çok rahat geçebiliyo aksi halde böyle travmalar bırakabiliyo işte. doğumum alttan muayenelerden daha az acılıydı
Devlet hastanesi epidural yapıyor mu
BusraKader yapıyorlardır heralde
busekoraltan epidural alınca ekstra ne kadar ödeme yapılıyor? Hayırlı olsun bebeğiniz
busekoraltan gözünüz aydın analı babalı büyüsün:)) ben de heyecanlıyım ikinci Doğum ve bunda nedense daha bir stresliyim🤭 ilki normal Doğum ve zordu ondan sanırım. Epidural vurduktan sonra Doğum anında mı hissetiniz acıyı sadece orda etkisi mi gidiyor
Birannne sanırım doğum anına kadar biraz gitti. O kadar da olması gerek ama çıkması ıcın bebegın bişiler hissetmek gerek.
Xxz bizim 12 bin TL civari idi . İcindeydi fiyatın
busekoraltan gözünüz aydın geçmiş olsun Allah analı babalı büyütsün inşallah bende ikinciyi sezeryan olmayı düşünüyorum çünkü ilk doğumum çok zor geçti uyusturmadan kestiler hirpaladilar hemşireler sancı desen anlatılacak gibi değil normal doğumdan çok korktum epidural ağrı yapmıyor mu peki sancı filan hissediyor musun
gözünüz aydın Allah analı babalı büyütsün,
epidurali alırken sancılarınızı nasıl karşıladınız yani doğru ıkınma için sancıları hissetmeniz gerekmez mi yani bazı acıları hissettiğinizi söylediniz acaba dozunu mu düşük tuttular en merak ettiğim konu bu çünkü bununla ilgili bi yazı okumuştum epidurali taktıkları için doğru ıkınamadım doğumum zor oldu diye
busekoraltan işte tamda şuan başıma gelen olay bu 40+3 deyiz fakat açılma 1cm gelen giden yok yarına yatış verdiler bakalım bizi neler bekliyor 😕 normalde epiduralli normal doğum istiyordum fakat çatı muayenesi artık fikrimi değiştirmeye başladı bile .. me yapacağımı bilmiyorum .. rabbim hepimizin hakkında hayırlısını versin inşallah …
busekoraltan Rabbim büyük yol verir nasılsa ne mutlu sana valla sevindim inan senin adina