• Doğum Hikayeleri
  • Pozitif Normal Doğum Hikayem🌸 Epiduralli, suni sancılı, epizyotomili

Tubaanne1 evet epidural yaptı sonra suni verdi. Hiç acımadı. Yanı benım gerçekten iyi geçti neler neler okuyoruz. Hersey olup geçiyor içinizi ferah tutun. Benim hissettiğim asıl sancılar akşam 5 ile epidural yapılana kadar ki o süreç içinde oldu 5 saat filandır toplasan

Hoppala 3300 kilo doğdu canım . Sancılarım belden degıl de kasıktan girdi

Nazes benim ilk çatı muayenem ebemle olmuştu eli o kadar hafif o kadar narindi ki kurcaladığını bile hisssettim ama acı sıfırdı gerçekten bnei güzelce sakinleştirdi rahatlattı düzgün pozisyonu almamı sağladı (poponu yukarı kaldırırmış gibi durman gerek belin sedyede ama popon kalkmalı öne doğru) sonra bi gün acile gittim orada alttan muayene ettiler açıklığa bakmak için ve oradaki doktor beni afedersin çorba karıştırır gibi karıştırdı ve çok canım yandı çokk. muayene gerçekten doğru pozisyon,kasmama ve işini bilen kişiler tarafından yapılıyosa çok rahat geçebiliyo aksi halde böyle travmalar bırakabiliyo işte. doğumum alttan muayenelerden daha az acılıydı

busekoraltan gözünüz aydın analı babalı büyüsün:)) ben de heyecanlıyım ikinci Doğum ve bunda nedense daha bir stresliyim🤭 ilki normal Doğum ve zordu ondan sanırım. Epidural vurduktan sonra Doğum anında mı hissetiniz acıyı sadece orda etkisi mi gidiyor

Birannne sanırım doğum anına kadar biraz gitti. O kadar da olması gerek ama çıkması ıcın bebegın bişiler hissetmek gerek.

Xxz bizim 12 bin TL civari idi . İcindeydi fiyatın

• Xxz bunu yanıtladı.

busekoraltan gözünüz aydın geçmiş olsun Allah analı babalı büyütsün inşallah bende ikinciyi sezeryan olmayı düşünüyorum çünkü ilk doğumum çok zor geçti uyusturmadan kestiler hirpaladilar hemşireler sancı desen anlatılacak gibi değil normal doğumdan çok korktum epidural ağrı yapmıyor mu peki sancı filan hissediyor musun

gözünüz aydın Allah analı babalı büyütsün,
          epidurali alırken sancılarınızı nasıl karşıladınız yani doğru ıkınma için sancıları hissetmeniz gerekmez mi yani bazı acıları hissettiğinizi söylediniz acaba dozunu mu düşük tuttular en merak ettiğim konu bu çünkü bununla ilgili bi yazı okumuştum epidurali taktıkları için doğru ıkınamadım doğumum zor oldu diye

busekoraltan işte tamda şuan başıma gelen olay bu 40+3 deyiz fakat açılma 1cm gelen giden yok yarına yatış verdiler bakalım bizi neler bekliyor 😕 normalde epiduralli normal doğum istiyordum fakat çatı muayenesi artık fikrimi değiştirmeye başladı bile .. me yapacağımı bilmiyorum .. rabbim hepimizin hakkında hayırlısını versin inşallah …

Acrsule iki hafta önce hastanede idim 3 cm açılmam var sizce 2 hafta da açılma olmuş olabilir mi

busekoraltan rabbim tez zamanda toparlanmayı sağlıkla büyütmeyi nasip etsin ne güzel bir süreç inşallah bende normal dogururum o kadar çok istiyorum ki 🙏ben sadece size sorum doğum sonrası cantaniza aldığınız ve kullandığınız seyleride paylaşır mısınız o kadar kafam karışık ki doğum çantası konusunda mesela şunu almazsan olmaz dediğiniz belirli şeylerde yazabilirsiniz