- Düzenlendi
Zeplin Özel hastanede canım. Teşekkür ederim 🥰
Zeplin Özel hastanede canım. Teşekkür ederim 🥰
busekoraltan gözünüz aydın 😍 hangi hastanede doğum yaptınız ve epiduralli doğum ücretiniz neydi ?
busekoraltan epidural olmasına rağmen yırtığı hissettiniz miii 😳 en korktuğum nokta kesik ve dikiş 🥺
Zeynepppp23 teşekkürler İzmir medicana da yaptım. 12 bın TL civarıydı sanırım epidural dahil.
Hznpla hiç korkmayın ya uyuşuk oluyorsunuz zaten. O rahatlamayla bişi hissetmiyorsunuz dikerken azcık hissediliyor ama öyle dayanılmayacak bişi degıl.
Bende epudural düşünüyorum bugün sordum normal doğum + 2500 bin istediler igneye
Hznpla yaa benimde. 38+2 olduk en ürküten şey yırtık ve dikiş
busekoraltan sağlıcakla büyüt inşallah ❤️
busekoraltan acıyı hissettiğinizi yazmışsınız ya bebek çıkarken acı ağrı hissettiniz mi
busekoraltan maşallah ne güzel bi doğum olmuş. Sağlıkla büyütün darısı bize olsun 🥰
busekoraltan gözünüz Aydın 😊bebek ne zaman dönmüştü doğum kanalına girmişti bizde 38+4 üz bir hareket yok
Meltemkcmz evet bende aynı şekilde sancıymış oymuş hiç değil ama yani o an belki çok hissetmesen bile doğum sonrası tuvalete gitmek ilişkiye girmek gözümü çok korkutuyor
Oguzhanberraselina bizim ıcındeydı sanırım
Meltemkcmz hicbirsekılde korkmayın. En son korkulacak şey o. Sancılar daha kötü rahminizi sanki koparıyorlar 🥹
Yesim çok teşekkür ederim 😍
busekoraltan maşallah 🧿 yırtılmayı hissettin mi o an. Dikiş atılırken canın yandı mı, uyuşturdular mı vajinayı?
mammaaa33 evet acı o anda zirve yapıyor. Ama içinizden insan çıkıyor çok normal ıkı sanıyelık bır acı sonradan bitti gitti. Hıc korkacak bişi yok. Çocuk çıktı ben gülüyordum rahatlama hıssıyle siz düşünün 😀
Meltemkcmz amin inşallah allahım herkese yrdım etsin 😚
Kaysenur123 kanalda olması önemli degıl endıse etmeyın benım 3 cm açıkken ancak girmiş kanala. Herkesin bir olmuyor. Her vücut her bebek farklı. Bende moralımı bozuyordum kanala girmedi vs diye. Ama önemi yok inanın