busekoraltan bir de boy kilonuz kaçtı doğuma giderken , dependi hangi beden almalıyım kararsız kaldım
Pozitif Normal Doğum Hikayem🌸 Epiduralli, suni sancılı, epizyotomili
busekoraltan çok teşekkür ederim, sağlıkla büyütün bebişinizi çok güzel bi doğum olmuş 🌸😊
Sbm050421 3300 gr doğdu. Dıkıs atılırken çok hıssetmedım
Sbm050421 kılom 70 di boyum 172 Large beden almıştım ben tam oldu
Elayfers çok teşekkür ederim 🥰
busekoraltan ben 25+6 yım 1.77 boy 80.50 kiloyum şu an l ile Xl arasında kaldım
Ben bıraey sormak ıstıyorm herkese kızlar bılmıyorm gercekten ogrenmek ıstıyorum. Normal dogumu epıduralle yapmalrı ıstege gore mı oluyor. Neden herkes o kadar acı cekıyor da epıdural olmuyor o zaman.
busekoraltan canım hayırlı olsun allah bağışlasın bende bugun 40+0 oldum sancım var ama bir haftadır hep var bu kez farklı gibi ama bilmiyorum da 🤷🏻♀️ Sabah kalktığımda sümüksü akıntı gibi bişey geldi kiloduma ama kanlı değildi ama daha önce gördüğüm bişry de değildi jole gibiydi çünkü. Hala hafif sancım var ama beni rahatsız edecek boyutta değil duş aldım geçmedi ama artmadı da acaba Doğum yakın mı karnım sertleşiyor bi kaç gündür ve bebeğim dün akşamdan beri çok sakin dürtünce tepki veriyor sadece vajinamda baskı 1 haftadır hep var bilmiyorum her şeyi Doğuma mı yoruyorum artık çok sıkıldım 🤷🏻♀️
Tuba1422 isteğe bağlı evet epidural ekstra ücret ve bazı riskleri var ama çok memnun olanda var ben şuan epidural istemeyi düşünmüyorum ama o an ne düşünürüm bilmem 🤷🏻♀️😂
busekoraltan mümkün değil mecbur yine ağrı kesici olmadan canım çıka çıka dogurucam. 🤭 Para olsa kesin epidural isterdim
busekoraltan Hayırlısı olsun sizin adınıza çok sevindim, sağlıkla büyütün yavrunuzu😍
Doktorunuz kimdi acaba? Hastaneden memnun kaldınız mı?
busekoraltan gözünüz Aydın sağlıklı bi şekilde büyütürsünüz inşallah bebişi 🌸 bende normal doğum yapıcam herhangi bi sıkıntı çıkmazsa inşallah ilk doğumum 🌸 10 cm açıklıkla yırtılman nasıl oldu onu anlamadım birde çok mu sancılı bi süreç nasıl dayandın 🙈 epidural olunca ıkınma hissi geliyormu belde ağrısı kalıyo diyorlar onada🌸 Allah herkese kolay doğumlar nasip etsin
busekoraltan Amin inşallah 🙏🌹
busekoraltan gözünüz aydın rabbim analı babalı büyütsün inşallah epidural "yaptıktan sonra uyuşukluk geçtiği zaman sırt ağıriniz oldumu ?
busekoraltan bende korkuyorum ilk hamileliğim 22 haftalığz şuan epidural istiyorum ama çevremde ilerde sıkıntı olur diyorlar idrar tutamama Allah korusun belden aşağı tutmasa diye bende panik atak ta var normal doğum nasl olur yapabilirmihim bilmiyorum iğnenin sizde bir etkisi oldu mu yada doktor bundan bahsetti mi
Hazalaskin anladım cok tesekkur ederim
busekoraltan çok teşekkür ederim canım bende lcw şortlu takım aldım siyah düğmeli dapend çok kararsızdım ama alayım
busekoraltan bende çok istiyorum ama bebeğim tombul diye yapmicagimi soyluyolar kızlar sizin bebeleriniz ne kadar doğdu 4 kilonun üstünde normal yapabilir miyim sizce
Okuyunca mutlu oldum. Şahsen normal doğum isteyip ama korkan biri olarak şu an birazcık rahatladım 🙈 Umarım hepimiz sağlıklı bir şekilde kucaklarımıza alırız bebişlerimizi 🤲🏻