• Doğum Hikayeleri
  • Pozitif Normal Doğum Hikayem🌸 Epiduralli, suni sancılı, epizyotomili

Meltemkcmz hicbirsekılde korkmayın. En son korkulacak şey o. Sancılar daha kötü rahminizi sanki koparıyorlar 🥹

mammaaa33 evet acı o anda zirve yapıyor. Ama içinizden insan çıkıyor çok normal ıkı sanıyelık bır acı sonradan bitti gitti. Hıc korkacak bişi yok. Çocuk çıktı ben gülüyordum rahatlama hıssıyle siz düşünün 😀

Kaysenur123 kanalda olması önemli degıl endıse etmeyın benım 3 cm açıkken ancak girmiş kanala. Herkesin bir olmuyor. Her vücut her bebek farklı. Bende moralımı bozuyordum kanala girmedi vs diye. Ama önemi yok inanın

busekoraltan Çok mutlu oldum ağlamadım ama o rahatlama hıssıyle hıcbısı dusunemıyordum çünkü

aynısı bana oldu😂 hayırlı olsun inşallah

Padfoot bebek çıkarken zaten yırtılma hissedilmiyor o acıyla. Epiduralin etkisiyle de zaten dikişlerde hissedilmiyor.

busekoraltan kız ben başkasının doğum videosunda bile ağlardım kendim doğurdum ölümlerden döndüm çocuğu kucağıma attılar ne ağlama ne bişey.. o anın şoku ve rahatlamasıyla ağlamam gelmedi mal gibi bişeydim tokat atsalar bi kendime gelirdim herhal😂annelik deliliklkk

Hznpla tam tersi bende sancılardan korkuyordum harbiden de korktugum gibi sancılar zor sonrası kolay. Şu an evet dikişler var ıkınmanın etkisiyle popom acıyor. Ama günbegün iyileşiyor. Büyük tuvaletımı de yaptım sadece çok katı şeyler yemeyin. Zorlamayın. Dikişler atabilir. Kendılıgınden çıkıyor zaten

ipekveatlas ya deli bir serüven dimi ya. Resmen adrenalin su an yine olsa yine yaparım 😅😅😅 duygu yok ağlama yok. Bende ağlardım izlerken ama öyle olmadı ben şok

busekoraltan canım
        Gözün Aydın çok geçmiş olsun Allah analı babalı büyütsün inşallah devlet hastanesinde mi yaptınız doğumu devlet hastanesinde epudural war mi acaba