busekoraltan Çok mutlu oldum ağlamadım ama o rahatlama hıssıyle hıcbısı dusunemıyordum çünkü
aynısı bana oldu😂 hayırlı olsun inşallah
busekoraltan Çok mutlu oldum ağlamadım ama o rahatlama hıssıyle hıcbısı dusunemıyordum çünkü
aynısı bana oldu😂 hayırlı olsun inşallah
Padfoot bebek çıkarken zaten yırtılma hissedilmiyor o acıyla. Epiduralin etkisiyle de zaten dikişlerde hissedilmiyor.
ipekveatlas evet ya bazı anneler ağlıyor diyorum bende duygu mu yok acaba 😄
busekoraltan kız ben başkasının doğum videosunda bile ağlardım kendim doğurdum ölümlerden döndüm çocuğu kucağıma attılar ne ağlama ne bişey.. o anın şoku ve rahatlamasıyla ağlamam gelmedi mal gibi bişeydim tokat atsalar bi kendime gelirdim herhal😂annelik deliliklkk
Hznpla tam tersi bende sancılardan korkuyordum harbiden de korktugum gibi sancılar zor sonrası kolay. Şu an evet dikişler var ıkınmanın etkisiyle popom acıyor. Ama günbegün iyileşiyor. Büyük tuvaletımı de yaptım sadece çok katı şeyler yemeyin. Zorlamayın. Dikişler atabilir. Kendılıgınden çıkıyor zaten
ipekveatlas ya deli bir serüven dimi ya. Resmen adrenalin su an yine olsa yine yaparım 😅😅😅 duygu yok ağlama yok. Bende ağlardım izlerken ama öyle olmadı ben şok
busekoraltan canım
Gözün Aydın çok geçmiş olsun Allah analı babalı büyütsün inşallah devlet hastanesinde mi yaptınız doğumu devlet hastanesinde epudural war mi acaba
Serap26_ bizim özel hastane icindeydi epidural
busekoraltan
Merhaba sağlıkla büyütün bebişinizi:) bende 37 haftalık hamileyim dün çatı muayenesi yapıldı. Ve inanılmaz cnm acıdı. Böyle bir şey beklemiyordum bayılcam sandım resmen normal doğumdan korkmaya başladım.
dünden beri de kanamam oluyo çatı muayenesi sonrası olağan bir kanamaymış.
Sizin çatı muayenesi nasıl geçmişti. Bugüne kadar hep epiduralli Normal olsun istiyodum ama çatı muayenesi beni çok korkuttu. Hep aklımda canım çok acıcak düşüncesi var cesaretim kırıldı.
Hayırlı olsun :) Allah analı babalı büyütsün . Bi sorum var. Acı en üstteyken rahatlama da onsan sonra geliyor yazmışsınız. Ama epidural aldınız. Ona rağmen acı mı oldu. Ama epiduralde uyuşmadınız mı anlamadım
busekoraltan yani toplam.normal doğum epudural 6400 dendi bugün ama 1-2 haftaya zam gelcek degismis fiyatlar yine
Nazes banada gün verdi muane için gerçekten aciyor mu bazilari anlamiyorsun kendini kasma demişler siz kendinizi cok mu kastiniz bi kaç saniye suruyormus
Nazes benim çatı muayenemde kanamam olmadı. kafam rahat gitmiştim kasmadım çok acı olmadı. Ama çok haklısınız rahatsız edici oluyor. Doğum anında da bakıyorlar bır kaç kez. Ama düşünün hepsi geçecek. İnan hersey geride kalıyor.
Hoppala ya o degısık bir acıydı bende anlamadım çıkarken acıyor ama dikişler atılırken acımıyor belkidee iğne yaptı onu ben görmedım. Bana birsey de söylemedi doktorum. O kadarını bende anlamadım
Oguzhanberraselina
Hiç kasmadım ama içeride elini sağ sol yağıyor parmaklarını makası gibi açıyor ve bu sırada karnından da bastırıyor falan acıyor baya. Hazırlıklı ol ben bu kadar olcağını bilmiyodum şok oldum o yüzden.
Ama herkesin öyle olmuyordur belki kişiden kişiye ve doktordan doktora değişiyo olabilir. Benimki baya çatır çutur kurcaladı yani 15-20 sn ye bişi ama bana yetti de arttı pis doktor ondan da soğudum 🙄
busekoraltan
Bu arada bende izmir medikana da doğum yapacağım. İnşallah herley yolunda ilerler sizinki gibi
Nazes ilk çatı muayenesi kolay gectı benımde. Ama sancı başladıktan sonrakiler evet acıtıyor biraz
Nazes bilmiyordum bu kadar kötü olduğunu 🤐
Allah bağışlasın darısı başımıza inşallah 🌹 Hem suni sancı hem epidural aynı anda mı taktılar? Ayrıca toplam sanciniz kaç saat sürdü? Bende korkuyorum ilk olacak inşallah birkaç saat sadece diyip kendime moral veriyorum 😅
Oguzhanberraselina dediğim gibi kişiden kişiye değişiyordur belki forum sahibinin benimki kadar acımamış mesela sizinde acımaz umarım 🙏🙏🙏