türk kahvesi
@hiloo inşirah oku bolca canm benm hiçbişey olmaz inşAllah emin ol ben senden daha pimpirikliyimdir üzerime kimseyi tanımam cnkü benm psikolojimi bozdu doktorum ve son ay degsmek zorunda kaldm ..oyüzden pimpirik konusunda benmki nirvana..relax olmak gerek inan sadece elinden geleni yap duanı oku beslenmene dikkat et gerisi Rabbmn takdiri ve inşAllah da bişey olmayacaktr ..kahve için ise sabret ..benm doktorum bol cay bol kahve bol yesıl çay iç demişti bildiği yanıldgna yetmiyor ona baksam şimdi Allah bilir neolurdu herkesi de dinleme ..otur fazla etkilenmemek şartyla arastr hem bilinçlenirsin hem de herkesin etkisinde kalmazsın
hiloo inşallah canım 🤗
hiloo canm benm bi arkadasim var sigarayi hemen birakti ama turk kahvesinden vazgecemedi doktor heegun bitane icebilirsin demis o da oyle yapiyo normalde gunde 3 4 tane falan icerdi 😊
hiloo ilkaylar fazla tüketmeyin diyorlar sadece canm
hiloo sormanız gereken tek kişi o aslında kesin ve net cevapları size o verecektir. Tahlil sonuçlarınızı, bedeninizi bir tek o tanıyor biliyor. İlk aylar liste ile gidiyordum ben 😌
ElifMehmetHanerli o zaman biray sonra birtane icebiLirim bekLeyebiLirimm canım 😂😂 sağLıkLı oLsun da evLadım sonunu hiç düşünmüyorum vaLLa gerekirse içmem 😍😍🤗
Selenaygur ama fazLası da zarar vermezmi ki ??🙄
ElifKarata bi bugün eşim isteyince bi içeyim bi içmemeyeyim dedim sonra burda payLaştım eşime de dedim ben içmiyorsam sende içme 😂🤣