Tgcomer çayLa pek aram yok zaten canım bi içtiğim türk kahvesiydi onada şimdi hasret kaLdım 🙄🤗
    [bilinmeyen] bende fazLa içmem zaten canım ama günde 1 tane içiyordum ama hamiLe oLmadan önce şimdi de içermiyorum zararLıdır diye
    hiloo ben günde bir fincan içiyorum doktor içebilirsin dedi hem vücuttaki fazla sıvıyı atıyor hemde ödemi engelliyor 36 haftalık hamileyim şükür hiç ödemim olmadı ama şimdi bebiş daha çok küçük ben 3 aydan sonra içmeye başladım
      Patito__ günle 1 fincan içebilirsin hiç bir sakıncası yok nasıl çayı günde 1 bardak içmekle sınırlı aynı şey
        hiloo 1-2 haftada bir kere anca içiyorum ki ben tiryakiydim
          hiloo uygulama da blok kısmında yazısı vardı bul oku istersen günde 2 bardak içebilirsin ama sen hergün içme canın istedikce iç mesela benim çok bas agrılarım oluyor kahve baş agrısına iyi geliyor biliyorsundur o yuzden gunde 2 bile içtigim oluyor cnm
            @hiloo canm ben de cok severm ama 7,5ay boyunca hiç içmedim yeni yeni içmeye başladm ama hep korkuyla sonra da dedimki ne diye içiyorum az kalmıs biraz daha sabredeym dedim içmiyorum düşün 33+6günlüğüm toplasan 5kere içmişimdir..ha bir de kahve ve çay bebeğin az beslenmesine yol açarmış yani kısıtlarmıs bebeğin beslenmesini bir doktor makalesinde okudum boşver içme canm..herşey bebeğimiz için
              hiloo o zaman çok da sorun olmaz 1 fincan kahvenin zararı olacağını sanmıyorum 😊
                denizz89 yanii o yüzden korkuyorum bende canım ikiz dış gebeLiğim var bu bebeğime de birşey oLsun inanki istemiyorum az bi ağrım oLunca bizle korku içindeyim herkes çok pinpirikLisin diyor ama ondan değiL inanki hep içimde bir korku ☹️
                Dyg34 tmm canım bakarım bende o zaman dikkat etmek Lazım her zaman
                Nazyun bebekLer oLunca o tiryakiLik yone oLuyormi 😂
                @hiloo inşirah oku bolca canm benm hiçbişey olmaz inşAllah emin ol ben senden daha pimpirikliyimdir üzerime kimseyi tanımam cnkü benm psikolojimi bozdu doktorum ve son ay degsmek zorunda kaldm ..oyüzden pimpirik konusunda benmki nirvana..relax olmak gerek inan sadece elinden geleni yap duanı oku beslenmene dikkat et gerisi Rabbmn takdiri ve inşAllah da bişey olmayacaktr ..kahve için ise sabret ..benm doktorum bol cay bol kahve bol yesıl çay iç demişti bildiği yanıldgna yetmiyor ona baksam şimdi Allah bilir neolurdu herkesi de dinleme ..otur fazla etkilenmemek şartyla arastr hem bilinçlenirsin hem de herkesin etkisinde kalmazsın