hiloo çay içmiyorum hafta içi onun yerine iş yerimde öğle yemeğinden sonra sade Türk kahvesi keyfi yapıyorum kızımla 💕
    hiloo sormanız gereken tek kişi o aslında kesin ve net cevapları size o verecektir. Tahlil sonuçlarınızı, bedeninizi bir tek o tanıyor biliyor. İlk aylar liste ile gidiyordum ben 😌
      Patito__ tercih edip etmemek tabikide sana kalmıs ben doktora danıstıgım birşeyi sizinle paylaştım seviyenizi korursanız sevinirim burda kimseye ukalalık YAPAMAZ
        ElifMehmetHanerli o zaman biray sonra birtane icebiLirim bekLeyebiLirimm canım 😂😂 sağLıkLı oLsun da evLadım sonunu hiç düşünmüyorum vaLLa gerekirse içmem 😍😍🤗
        Dyg34 tmm canım teşekkür ederim zaten çayLa aram yok pek içermiyorum çayı
        Fulyag işte insan tedirgin oLuyor iki evLat kaybedince fazLa korumamak Lazım ama işte anne iç güdüsü 😄
          hiloo ben 2günde bir içerim küçük fincanla bazen her gün bi tane içiyorum evet çok faydalı değil ama doktorlar günde 1taneye izin veriyor genelde gerçi benim kan değerlerim düşük olduğu için çok içmemden yana değil doktorum çok aşırıya kaçma diyor
            denizz89 sabah kaLktığımda şükrediyorumm canım vaLLa hep bi korlu icersindeydim bundan 6 ay önce ikiz dış gebeLik geçirdiğim de şimdi de bişey yaparken hep googLeden bakıyorum bu yasak mı şu yasak mı diye 🙂 ama bugünLerimize şükür 🤗
            ElifKarata bi bugün eşim isteyince bi içeyim bi içmemeyeyim dedim sonra burda payLaştım eşime de dedim ben içmiyorsam sende içme 😂🤣
              Elcindyn Rabb'im evLadını sana bağışLasın canımm o zaman 👼🤗 sağLıcakLa geLsin cimcimee 💕
                Fatmasnny waLLa kusmaktan birşey yiyip icemiyordum şimdi şimdi iyiyim doktorum da demişti bana iLk başLarda yemek yiyemiyorum diye şikayet edersin bi kac ay snra çok yiyorum diye şikayetçi oLursun dedi geçecek hepsi dedi 😂😂
                hiloo ilk aylarda doktorum bana yasaklamamıştı içebilirsin abartmadan demişti