Fatmasnny hiloo sormanız gereken tek kişi o aslında kesin ve net cevapları size o verecektir. Tahlil sonuçlarınızı, bedeninizi bir tek o tanıyor biliyor. İlk aylar liste ile gidiyordum ben 😌
hiloo Fulyag çayLa nescafe faLan hiç aram yok zaten oLmazsa oLmasın aramam da türk kahvesini arıyorum ne yaLan söyLiyim 🤦
hiloo ikizlerimveannesi oh oh bende eLim bi gidiyor bi bırakıyorum eşim isteyince dayanamadım iciyim diye ne eşime yaptım ne kendime yaptim 😂😂
hiloo AysegulAloluAcikgoz ya zaten herşeyi doktora soruyorum benimde bu ikinci gebeLiğim ama biri dış gebeLik oLunca tedirgin oLuyorumm 🙁
hiloo ElifKarata onu bende hamiLe oLmadan önce yapıyordum ama şimdi kararsızım 😂 çok severim türk kahvesini 🤣
hiloo [bilinmeyen] bende fazLa içmem zaten canım ama günde 1 tane içiyordum ama hamiLe oLmadan önce şimdi de içermiyorum zararLıdır diye
ElifMehmetHanerli hiloo ben günde bir fincan içiyorum doktor içebilirsin dedi hem vücuttaki fazla sıvıyı atıyor hemde ödemi engelliyor 36 haftalık hamileyim şükür hiç ödemim olmadı ama şimdi bebiş daha çok küçük ben 3 aydan sonra içmeye başladım
hiloo ElifMehmetHanerli o zaman biray sonra birtane icebiLirim bekLeyebiLirimm canım 😂😂 sağLıkLı oLsun da evLadım sonunu hiç düşünmüyorum vaLLa gerekirse içmem 😍😍🤗
Dyg34 Patito__ günle 1 fincan içebilirsin hiç bir sakıncası yok nasıl çayı günde 1 bardak içmekle sınırlı aynı şey