türk kahvesi
Selenaygur ama fazLası da zarar vermezmi ki ??🙄
ElifKarata bi bugün eşim isteyince bi içeyim bi içmemeyeyim dedim sonra burda payLaştım eşime de dedim ben içmiyorsam sende içme 😂🤣
hiloo 😘🙏😂😊evde pişince kokusuna dayanılmaz
ElifKarata o yüzden eşime yapmadım canım adam mahrum kaLdı içemedi diyee 😂😂😂
hiloo benimde şuan ki hamileliğim ikiz gebelikti başlarda diğer bebeğimi 3 aylıkken kaybettim. Diğeri hayata tutundu şükürler olsun. Ama öteki bebeğim hala benimle ancak Doğumda alıcaklar. Tabiki de dikkat etmeliyiz. En azından bir sıkıntı oluştuğu zaman acaba mı dememek için. O yüzden bende şu 1 aydır içiyorum ara ara başlarda bende içmiyordum.
hiloo baş agrılarım vardı doktor ilaç yazmadı günde bir fincan kahve iç ilaç yazmayacağım dei korkuyordum hiç içmemiştim içtim gerçekten rahatlatıyor
Doktoruma sordum bana kim dedi içme diye günde 2 fincan içebilirsin gönül rahatlığı ile dedi. ben içiyorum ilk çocuğumda da içtim hiç bir sıkıntı yaşamadım
Ayseayse5664 waLLa banada doktorum basın ağırdığında veya dikişLerin ağırdığında bitane minoset veya paroL icebiLirsin dedi kahveyi demedi ☹️☹️
volcan işte dikkat etmeye özen göstermeye caLisiyorum ama bi sfer ki tepkiLer fazLa oLuyor eLtim diyo sakındığın göze çöp batar LafLar diyince sinirLerim tepeme geLiyor kendisi de benden farksız işte o yüzden edebiLdigim kadar dikkat ediyorum ama durduruyorum kendimi dikkat ediLmesi gereken yiyecekLerden