• Gebelik
  • Bebeği kaçınca hafta hissettiniz ?☺️

Findik92227 bizde 16+1 olfuk aramızda iki gün var ve aynı zamanlarda hissetmişiz ilk hareketi bende 14+5 de hissettim cinsiyeti ögrenince yazr mısınız çok merak ettim de 😊🙈💜

1. Haftam da net hissettim, Çok güzel bir duygu gerçekten 🤰🏻👧🏼

Ceylanakan ben zayıf da değilim ama hissettim senin dediğin haftada bende ama şimdi 12 de 13e gireceğiz gene hissediyorum ama tekme tarzı değil tekme atacağı günü bekliyorum 😍

İlk gebeliğim 20 .haftadan sonra hissetmeye basladm kızımı smdi 28 haftaya girmek uzereyizz🙏🏼 çok güzel bi his Allah m isteyen herkese nasip etsin

İlk 15. Haftada hissettim. Şuan 17. Haftadayız neredeyse hergün hissediyorum minik kıpırtılar🥰❤️

3babymom emin ol öyle hatta ben çok takıyordum rüyalarıma kadar etkiliyordu daha yeni yeni atıyor 22+3 olmasına rağmen ve ilk hamilelerde gec hissediliyormus zaten 🥰🥰

3babymom benim de plesanta önde, 21 . Haftada hissetmeye başladım. Evet biraz geç oldu ama hissediyorsun hiç üzülme.

Angels21 merhaba, ben de 16.haftada seğirme gibi hissetmeye başlamıştım. 20+6 şuan☺️ Dünden beri farklı bi hareketlilik var, bu tekme mi anlamıyorum😂 tekme nasıl bir his bilmiyorum

Birgul, bu tartışmanın sabitlenmesini kaldırdı.

Dammy çok sağolun yorumunuz gerçekten iyi geldi bana ben de biraz bekleyeyim şuan 18+3 olduk bişe yok inşallah sizlerin dediği gibi olur ben de hissederim ❤️🌸