• Gebelik
  • Bebeği kaçınca hafta hissettiniz ?☺️

Angels21 21. Haftaya kadar emin olamadım ama 21 den sonra coştu resmen 🥰

Angels21 ilk oğlumu 15+3de hissetmiştim şimdi ikinci oğluma hamileyim 13.haftadan beri hafif hafif hissediyorum 😊

İlk tekmeyi dün hissettim ve bugünde hissetmeye devam ediyorum ölücem mutluluktan tam 19 hafta 🥰

dün gece sonunda kızım tekmeledi🥰 21.ci haftamın ilk gününde💖

Angels21 19+1 de hissettim 😍 bi gece tam uyuyacakken karnımda pıt pıt bi damar atması gibi bi şey oldu, kas seğirmesi gibi..Önemsemedim ne olduğunu da anlayamadım, ertesi günlerde yine minik damar atması gibi şeyler hissettim..şimdi 23 haftalık ve bayaa vuruşlar halinde hissediyorum çok güzel bi his 🥰

Keşke ben de hissedebilsem buraya yazsam 🥰 ama çok üzülüyorum dr söylediğinden beri hevesim gitti heyecanım gitti boş bir gebelik gibi sanki bebek yok gibi şuan 18+1 ama hissetmiyorum plasenta ondeymis diye pek de hissetmezsiniz dedi 😓

minigimiz benım doktordum rahatsız olana kadar ıstedıgın sekılde yatabılırsın demıstı ben 20 haftalıgım hala yuz ustu yatıyorum

Gozde1909 inşallah ya iki çocuğumda plasenta önde değildi 16 haftadan itibaren net hissediyodum ama bunda böyle olunca bı tuhaf oldum zaten supriz gebelikti zor alıştım kendimi teselli etttm hareketlenecek hissedecem ne güzel dedim ama his de yok artık böyle de ne anlayabilirim bilmiyorum elimde olmadan üzülüyorum eşim de diyo takma kafana sağlıklı olsun sorun etme belki arada bir kipirdar diye 😓

cgnduru bende öyleyim 20. Haftaya girdik hergün düzenli hissederim diye mutluydum ama nadir hissetmeye başladım neden ki

meltemkapusuz13 bilemiyorum canım bende emin değilim ama gece yüz üstü uyuyamıyorum artık rahatsız oluyo karnım mecburen sola yatıyorum sırt üstüde baskı gibi bişey hissediyorum