• Gebelik
  • Bebeği kaçınca hafta hissettiniz ?☺️

3babymom hiç sorun etme ben 22+2 olduk ben daha yeni pit pit hissetmeye başladım hissedemiyorum diye üzülüyordum bu iki gün oldu hissetmeye başladım illaki hissedersin doktorları pek umursama bazen bilinçsiz konuşup uzebiliyorlar

Sebidik 21 haftalık olduk bizde demek ondan hala hissedemiyorum 😂 ah bu kilo 🤦‍♀️

Kudrett bebek hareketi artik o mesela en baslardada hissederdim onu ama o bağırsak hareketiymis 😂 simdi ayni sekilde pit pıt kıpırtılar duyuyorum bebekmis doktor demisti hafiften o şekilde hissedersin 20 haftadan sonra hissedersin tam anlamiyla demişti 🤭

Angels21 valla 21 den sonra bir şeyler oluyor gibiydi ama çok gazlı bir hamilelik geçirdiğim için gaz mı bebekmi tam anlayamıyordum şimdi 23+6 dayım iki gün önce net hissettim mideme iyi bir tekme salladı oğluşum 😍😘 çıkınca hesabını soracam 😂😂😂

Angels21 ilk kızımda 19. haftada hissetmiştim. Oğlumu 12yi doldururken hafif hafif kıpırdamasını hissettim

Angels21 17 haftalıkken hissetmeye başladım seyirir şekildeydi şu an 21 haftadayız bu hafta da net bi şekilde babası hissetmeye başladı 😍 bazen takla attığını düşünüyorum hatta 😂😂

Ben tam hareketlerini 24. Haftada hissetim ilk gebeliğim 20.haftada yılan suzulumesi gibi hissediyordum şuan 30 haftalık olduk tam net hissedebiliyorum çok güzel bı duygu yaa❤️❤️😅

Angels21 ben 10-11 arasında hissetmeye başladım. Doktoruma sordum yanlış mı hissediyorum diye. Bana dediki zayıf olduğun için çok normal hissetmen. Ama tabi buralarda yorumumu okuyanlar ne alaka falan diyenler olacak. Demek ki hissediliyormuş 🤗

12ci haftada kalp atışını hissediyordum 18haftadayiz ben burdayım diyo yukarıya çıkmaya başladı

Angels21 16+6da hissetmiştim suan 31+0 deli gibi tekmeliyolar ikizlerim. Masallah💙💙

Safiye_ 14 haftada dr erkeğe benzetti ama kesin konuşmadı bayramdan sonra bakalım öğrenirim inşallah 😊

İlk 12. Haftamda hissetmiştim oğlumu 3 kez seyirme şeklinde daha sonra 18.haftada ilk tekmemi yedim sonra daha da hareketlendi şimdilerde ise 31+2 olduk Rabbim isteyen herkese nasip etsin çok güzel bir duygu 🙏🤰💙👼

Findik92227 bizde 16+1 olfuk aramızda iki gün var ve aynı zamanlarda hissetmişiz ilk hareketi bende 14+5 de hissettim cinsiyeti ögrenince yazr mısınız çok merak ettim de 😊🙈💜

1. Haftam da net hissettim, Çok güzel bir duygu gerçekten 🤰🏻👧🏼