Bebeği kaçınca hafta hissettiniz ?☺️
Angels21 13. Haftada hissettim
Sebidik 21 haftalık olduk bizde demek ondan hala hissedemiyorum 😂 ah bu kilo 🤦♀️
Angels21 valla 21 den sonra bir şeyler oluyor gibiydi ama çok gazlı bir hamilelik geçirdiğim için gaz mı bebekmi tam anlayamıyordum şimdi 23+6 dayım iki gün önce net hissettim mideme iyi bir tekme salladı oğluşum 😍😘 çıkınca hesabını soracam 😂😂😂
Ben tam hareketlerini 24. Haftada hissetim ilk gebeliğim 20.haftada yılan suzulumesi gibi hissediyordum şuan 30 haftalık olduk tam net hissedebiliyorum çok güzel bı duygu yaa❤️❤️😅
Angels21 ben 10-11 arasında hissetmeye başladım. Doktoruma sordum yanlış mı hissediyorum diye. Bana dediki zayıf olduğun için çok normal hissetmen. Ama tabi buralarda yorumumu okuyanlar ne alaka falan diyenler olacak. Demek ki hissediliyormuş 🤗
12ci haftada kalp atışını hissediyordum 18haftadayiz ben burdayım diyo yukarıya çıkmaya başladı
Angels21 16+6da hissetmiştim suan 31+0 deli gibi tekmeliyolar ikizlerim. Masallah💙💙
Safiye_ 14 haftada dr erkeğe benzetti ama kesin konuşmadı bayramdan sonra bakalım öğrenirim inşallah 😊
İlk 12. Haftamda hissetmiştim oğlumu 3 kez seyirme şeklinde daha sonra 18.haftada ilk tekmemi yedim sonra daha da hareketlendi şimdilerde ise 31+2 olduk Rabbim isteyen herkese nasip etsin çok güzel bir duygu 🙏🤰💙👼
- Düzenlendi
Findik92227 bizde 16+1 olfuk aramızda iki gün var ve aynı zamanlarda hissetmişiz ilk hareketi bende 14+5 de hissettim cinsiyeti ögrenince yazr mısınız çok merak ettim de 😊🙈💜
- Haftam da net hissettim, Çok güzel bir duygu gerçekten 🤰🏻👧🏼
anneyimmm42 düzensiz oluyor hareketler canım özellikle yorgun bir gün geçirdiysen aşırı sakin oluyor