• Gebelik
  • Bebeği kaçınca hafta hissettiniz ?☺️

İlk 15. Haftada hissettim. Şuan 17. Haftadayız neredeyse hergün hissediyorum minik kıpırtılar🥰❤️

3babymom emin ol öyle hatta ben çok takıyordum rüyalarıma kadar etkiliyordu daha yeni yeni atıyor 22+3 olmasına rağmen ve ilk hamilelerde gec hissediliyormus zaten 🥰🥰

3babymom benim de plesanta önde, 21 . Haftada hissetmeye başladım. Evet biraz geç oldu ama hissediyorsun hiç üzülme.

Angels21 merhaba, ben de 16.haftada seğirme gibi hissetmeye başlamıştım. 20+6 şuan☺️ Dünden beri farklı bi hareketlilik var, bu tekme mi anlamıyorum😂 tekme nasıl bir his bilmiyorum

Birgul, bu tartışmanın sabitlenmesini kaldırdı.

Dammy çok sağolun yorumunuz gerçekten iyi geldi bana ben de biraz bekleyeyim şuan 18+3 olduk bişe yok inşallah sizlerin dediği gibi olur ben de hissederim ❤️🌸

Safiye_ olur tabi 🙂
        2 ocak son adet tarihim :)
        Sizin kontrol ne zaman benim üçüncü hamileliğim bi kızım bi oğlum var

RabiaNur2 çıkar çıkar Allah’ın izniyle sen dikkat et kendine yeter yiyecek ekmeği varsa gelir bebiş 🥰❤️

Edabykl sabırsızlıkla bekliyorum hala annelik yüklenmedi gibi bana 😊hissedersem tam olucak galiba 😊

Kudrett inan banada daha yuklenmedi 😂🤭 galiba kucağıma alip emzirdigimde o duygu yuklenecek gibi geliyo 😂🙈