Fatma_tapo1 Ben tam hareketlerini 24. Haftada hissetim ilk gebeliğim 20.haftada yılan suzulumesi gibi hissediyordum şuan 30 haftalık olduk tam net hissedebiliyorum çok güzel bı duygu yaa❤️❤️😅
Ceylanakan Angels21 ben 10-11 arasında hissetmeye başladım. Doktoruma sordum yanlış mı hissediyorum diye. Bana dediki zayıf olduğun için çok normal hissetmen. Ama tabi buralarda yorumumu okuyanlar ne alaka falan diyenler olacak. Demek ki hissediliyormuş 🤗
snmhsnn Ceylanakan ben zayıf da değilim ama hissettim senin dediğin haftada bende ama şimdi 12 de 13e gireceğiz gene hissediyorum ama tekme tarzı değil tekme atacağı günü bekliyorum 😍
Aysekalkan 12ci haftada kalp atışını hissediyordum 18haftadayiz ben burdayım diyo yukarıya çıkmaya başladı
Findik92227 Safiye_ 14 haftada dr erkeğe benzetti ama kesin konuşmadı bayramdan sonra bakalım öğrenirim inşallah 😊
Safiye_ Findik92227 bizde 16+1 olfuk aramızda iki gün var ve aynı zamanlarda hissetmişiz ilk hareketi bende 14+5 de hissettim cinsiyeti ögrenince yazr mısınız çok merak ettim de 😊🙈💜
Esramumcu 3babymom emin ol öyle hatta ben çok takıyordum rüyalarıma kadar etkiliyordu daha yeni yeni atıyor 22+3 olmasına rağmen ve ilk hamilelerde gec hissediliyormus zaten 🥰🥰
SuperMomSema İlk 12. Haftamda hissetmiştim oğlumu 3 kez seyirme şeklinde daha sonra 18.haftada ilk tekmemi yedim sonra daha da hareketlendi şimdilerde ise 31+2 olduk Rabbim isteyen herkese nasip etsin çok güzel bir duygu 🙏🤰💙👼
Findik92227 Safiye_ olur tabi 🙂 2 ocak son adet tarihim :) Sizin kontrol ne zaman benim üçüncü hamileliğim bi kızım bi oğlum var
Findik92227 Safiye_ selam canım bugün kontrole gittim bebeğim erkekmis pipisini falan gösterdi değişmez inşallah kızıma hamileyken ikide bi farklı bi şeyler söylüyorlardı onun etkinindeyim ama 19 hafta olacak nerdeyse artık yanılma olmaz inşallah sen de öğrendin mi cinsiyeti ? 😊
Ruveyda_baskapan anneyimmm42 düzensiz oluyor hareketler canım özellikle yorgun bir gün geçirdiysen aşırı sakin oluyor
Aybennn İlk gebeliğim 20 .haftadan sonra hissetmeye basladm kızımı smdi 28 haftaya girmek uzereyizz🙏🏼 çok güzel bi his Allah m isteyen herkese nasip etsin
Kbraataselim İlk 15. Haftada hissettim. Şuan 17. Haftadayız neredeyse hergün hissediyorum minik kıpırtılar🥰❤️
Dammy 3babymom benim de plesanta önde, 21 . Haftada hissetmeye başladım. Evet biraz geç oldu ama hissediyorsun hiç üzülme.
3babymom Dammy çok sağolun yorumunuz gerçekten iyi geldi bana ben de biraz bekleyeyim şuan 18+3 olduk bişe yok inşallah sizlerin dediği gibi olur ben de hissederim ❤️🌸