• Gebelik
  • Bebeği kaçınca hafta hissettiniz ?☺️

Angels21 17 haftalıkken hissetmeye başladım seyirir şekildeydi şu an 21 haftadayız bu hafta da net bi şekilde babası hissetmeye başladı 😍 bazen takla attığını düşünüyorum hatta 😂😂

Ben tam hareketlerini 24. Haftada hissetim ilk gebeliğim 20.haftada yılan suzulumesi gibi hissediyordum şuan 30 haftalık olduk tam net hissedebiliyorum çok güzel bı duygu yaa❤️❤️😅

Angels21 ben 10-11 arasında hissetmeye başladım. Doktoruma sordum yanlış mı hissediyorum diye. Bana dediki zayıf olduğun için çok normal hissetmen. Ama tabi buralarda yorumumu okuyanlar ne alaka falan diyenler olacak. Demek ki hissediliyormuş 🤗

12ci haftada kalp atışını hissediyordum 18haftadayiz ben burdayım diyo yukarıya çıkmaya başladı

Angels21 16+6da hissetmiştim suan 31+0 deli gibi tekmeliyolar ikizlerim. Masallah💙💙

Safiye_ 14 haftada dr erkeğe benzetti ama kesin konuşmadı bayramdan sonra bakalım öğrenirim inşallah 😊

İlk 12. Haftamda hissetmiştim oğlumu 3 kez seyirme şeklinde daha sonra 18.haftada ilk tekmemi yedim sonra daha da hareketlendi şimdilerde ise 31+2 olduk Rabbim isteyen herkese nasip etsin çok güzel bir duygu 🙏🤰💙👼

Findik92227 bizde 16+1 olfuk aramızda iki gün var ve aynı zamanlarda hissetmişiz ilk hareketi bende 14+5 de hissettim cinsiyeti ögrenince yazr mısınız çok merak ettim de 😊🙈💜

1. Haftam da net hissettim, Çok güzel bir duygu gerçekten 🤰🏻👧🏼

Ceylanakan ben zayıf da değilim ama hissettim senin dediğin haftada bende ama şimdi 12 de 13e gireceğiz gene hissediyorum ama tekme tarzı değil tekme atacağı günü bekliyorum 😍

İlk gebeliğim 20 .haftadan sonra hissetmeye basladm kızımı smdi 28 haftaya girmek uzereyizz🙏🏼 çok güzel bi his Allah m isteyen herkese nasip etsin

İlk 15. Haftada hissettim. Şuan 17. Haftadayız neredeyse hergün hissediyorum minik kıpırtılar🥰❤️

3babymom emin ol öyle hatta ben çok takıyordum rüyalarıma kadar etkiliyordu daha yeni yeni atıyor 22+3 olmasına rağmen ve ilk hamilelerde gec hissediliyormus zaten 🥰🥰

3babymom benim de plesanta önde, 21 . Haftada hissetmeye başladım. Evet biraz geç oldu ama hissediyorsun hiç üzülme.