Bebeği kaçınca hafta hissettiniz ?☺️
Ben tam hareketlerini 24. Haftada hissetim ilk gebeliğim 20.haftada yılan suzulumesi gibi hissediyordum şuan 30 haftalık olduk tam net hissedebiliyorum çok güzel bı duygu yaa❤️❤️😅
Angels21 ben 10-11 arasında hissetmeye başladım. Doktoruma sordum yanlış mı hissediyorum diye. Bana dediki zayıf olduğun için çok normal hissetmen. Ama tabi buralarda yorumumu okuyanlar ne alaka falan diyenler olacak. Demek ki hissediliyormuş 🤗
12ci haftada kalp atışını hissediyordum 18haftadayiz ben burdayım diyo yukarıya çıkmaya başladı
Angels21 16+6da hissetmiştim suan 31+0 deli gibi tekmeliyolar ikizlerim. Masallah💙💙
Safiye_ 14 haftada dr erkeğe benzetti ama kesin konuşmadı bayramdan sonra bakalım öğrenirim inşallah 😊
İlk 12. Haftamda hissetmiştim oğlumu 3 kez seyirme şeklinde daha sonra 18.haftada ilk tekmemi yedim sonra daha da hareketlendi şimdilerde ise 31+2 olduk Rabbim isteyen herkese nasip etsin çok güzel bir duygu 🙏🤰💙👼
- Düzenlendi
Findik92227 bizde 16+1 olfuk aramızda iki gün var ve aynı zamanlarda hissetmişiz ilk hareketi bende 14+5 de hissettim cinsiyeti ögrenince yazr mısınız çok merak ettim de 😊🙈💜
- Haftam da net hissettim, Çok güzel bir duygu gerçekten 🤰🏻👧🏼
anneyimmm42 düzensiz oluyor hareketler canım özellikle yorgun bir gün geçirdiysen aşırı sakin oluyor
Ceylanakan ben zayıf da değilim ama hissettim senin dediğin haftada bende ama şimdi 12 de 13e gireceğiz gene hissediyorum ama tekme tarzı değil tekme atacağı günü bekliyorum 😍
İlk gebeliğim 20 .haftadan sonra hissetmeye basladm kızımı smdi 28 haftaya girmek uzereyizz🙏🏼 çok güzel bi his Allah m isteyen herkese nasip etsin
Angels21 ilk hamileligimde 18 hafta 2. De 15 hafta
İlk 15. Haftada hissettim. Şuan 17. Haftadayız neredeyse hergün hissediyorum minik kıpırtılar🥰❤️