Nihan6 Angels21 merhaba, ben de 16.haftada seğirme gibi hissetmeye başlamıştım. 20+6 şuan☺️ Dünden beri farklı bi hareketlilik var, bu tekme mi anlamıyorum😂 tekme nasıl bir his bilmiyorum
3babymom Dammy çok sağolun yorumunuz gerçekten iyi geldi bana ben de biraz bekleyeyim şuan 18+3 olduk bişe yok inşallah sizlerin dediği gibi olur ben de hissederim ❤️🌸
RabiaNur2 tugbamommm inşallah ya bayramdan sonra gidicez nasip olursa doktorumda buyuk ıhtımal cıkar dedi
tugbamommm RabiaNur2 çıkar çıkar Allah’ın izniyle sen dikkat et kendine yeter yiyecek ekmeği varsa gelir bebiş 🥰❤️
Findik92227 Safiye_ olur tabi 🙂 2 ocak son adet tarihim :) Sizin kontrol ne zaman benim üçüncü hamileliğim bi kızım bi oğlum var
Kudrett Edabykl sabırsızlıkla bekliyorum hala annelik yüklenmedi gibi bana 😊hissedersem tam olucak galiba 😊
Edabykl Kudrett inan banada daha yuklenmedi 😂🤭 galiba kucağıma alip emzirdigimde o duygu yuklenecek gibi geliyo 😂🙈
Kudrett Edabykl hamile olduğumu bile kabullenmiş değilim hissedince değişecek diyorlar sabırsızlıkla bekliyorum 😊
Findik92227 Safiye_ selam canım bugün kontrole gittim bebeğim erkekmis pipisini falan gösterdi değişmez inşallah kızıma hamileyken ikide bi farklı bi şeyler söylüyorlardı onun etkinindeyim ama 19 hafta olacak nerdeyse artık yanılma olmaz inşallah sen de öğrendin mi cinsiyeti ? 😊