@1122334455 canım bir yere vursam farkederim bir kere etmem iki kere etmem de bu bacağımın bir kaç yerinde var birini farketmesem birini farkederdim heralde korkmaya başladım az sonra doktoruma gidicem inşallah kötü bişey yoktur çok üzgünüm

eylulummmm 3.dusugumde bebebigimi kurtajla alip patalojiye gonderdiler.Ardindan 11 tüp kan aldilar gen taramasi yaptilar trombofili taramasi icin de ayrica kan aldilar sonuclarim benim kan pihtilasmasi sorunumun oldugunu cikardi 3.dereceymis yani sinirdaymisim.Hamileligimi ogrenir ogrenmez hmn 6000 ml oksapar igne ile corasprin ilaclarina basladim ayrica vitamin ve demir ilaclari da cok sukur hersey yolunda ilerliyor….

eylulummmm varis olabilir cnm bı görün doktora varis çorabı veriyorlar hamilelikte bende de çıktı hamileliğimde bnde bacağım çok morarmisti gittim . Varis çorabını sezeryanda bile giydim

@Mrv58 inşallah kötü birşey çıkmaz ya bu gece sabah zor olucak gibi bana 😞

eylulummmm bayramdan sonra gidicem anca doktoruma coraspin kullaniyorum zaten ilk gebeligimdede olmjstu ama bisi cikmamisti, suan gidebilme durumum yok malesef evde bir bebegim daha var birakacak kimsem yok

eylulummmm insallah canim arkadasima sordum kan degerlerin dusmustur benimde bacaklarimda vardi diyor ama anca kontrolden sonra belli olur

@Ays_cskn bende geldim ama doktor yokmuş şehirde bitane doktor varmış sadece o da perşembe gelecekmiş başka hastaneye sevk varmış ama gidemem yine kaldi inşallah kansızlıktır benimkinde çünkü düşük çıkıyordu

eylulummmm bu tarz morarmalar normal değil diye biliyorum sizi korkutmak istemem ama ihmal etmeyin tahlil kan verin bakılsın en azından neden olduğu öğrenilir inşallah ciddi bir durum değildir

eylulummmm Muhtemelen oyledir arkadasimdada kansizlik sorunu vardi ilk aylar bu sebebten dusuk riski vardi hatta cok sukur sagsalim dogdu minisi bende pihtilasmadan korkuyorum bununla ilgili tahlil yaparlarmi bilmiyorum bende devlet cok ilgili degil malesef

@nmtock41 gşttim canım doktor yokmuş bu şehirde de sadece bitane doktor varmış o konuyla ilgilenen perşembeye kaldı inşallah bişey çıkmaz 😞

@Ays_cskn aynen devlet hiç ilgili değil sende yaptır canım ihmal etme özelde olsa özele giderim ama özeldede yok özelden devlete yönlendirildim inşallah kansızlıktır o da kötü ama en azından çözümleri daha kolay

eylulummmm canım çok geçmiş olsun bir doktora görün mutlaka ihmal etme. Bebekle alakası olduğunu sanmıyorum ama başka bir muayene gerekebilir