eylulummmm https://imgyukle.com/i/RuUfHj Kızlar acil bakarmısınız bacaklarım bu şekilde bir kaç gündür kendi kendine moralıyo arka taraflarda da var neden olur bilen var mı 19 haftalığım yaşayan vardır belki
eylulummmm @Tomrishatun bu sadece bir yerin fotoğrafı çarpsam hissederim bilirim birkaç yerde de car ve bir kaç gündür geçip tekrar başka yerde çıkıyo
Civcivinannesiii eylulummmm yok hayır bebege zararı olmaz insallah. Ama yinede görünün bi kalp damara zamanla agrı yaşarsinız bacaklarda Ben hamilelik oncesi yaşadım bacak damarlarından ilac tedavisi olmustum. Sizede bi tedavi uygularlar
MinnieMouse eylulummmm canım çok geçmiş olsun bir doktora görün mutlaka ihmal etme. Bebekle alakası olduğunu sanmıyorum ama başka bir muayene gerekebilir
Derya-sarpmete eylulummmm bır kaç sene önce bende bu durumdan dolayı dra gıtmıstım.hamıle degıldım o zamanlar,Dr’un ıstedıgı testler sonucunda C vıtamıni eksıklıgınden dolayı oluştuğunu anladık ama yınede ıhmal etmeye gelmez ıns sızde de cıddı bisey çıkmaz
Ecceee eylulummmm bi genel kan tahlillerinizi yaptırın öncelikle..doktorunuz ona göre yönlendirir sizi..
eylulummmm @Derya-sarpmete inşallah canım ya çok stres oldum üzüldüm yarın ilk işim hastaneye gitmek olcak
eylulummmm @Civcivinannesiii bebeğime bişey olmasında yarın hastaneye gidicem hemen inşallah ciddi bişey yoktur çok üzüldüm 😔