eylulummmm bi genel kan tahlillerinizi yaptırın öncelikle..doktorunuz ona göre yönlendirir sizi..
Acil~Bacak morarması 😟
@Derya-sarpmete inşallah canım ya çok stres oldum üzüldüm yarın ilk işim hastaneye gitmek olcak
@Civcivinannesiii bebeğime bişey olmasında yarın hastaneye gidicem hemen inşallah ciddi bişey yoktur çok üzüldüm 😔
@Ecceee tamam canım sağol
eylulummmm üzülmeyin bebişe bisey olmaz insallah endise etmeyin 🥰
eylulummmm bende kan pihtilasmasi sorunu var ayni sizin bacaginizdaki morluklardan olusuyor ama hic agrimiyor sadece renk olarak kaliyor.Bir yere carptiysak morarmayla beraber agrida olur ama bende oyle degil.Siz bastirinca agiriyor mu?
@Haticecebrail21 hayır hiç acı yok bendede
@Civcivinannesiii inşallah canım çok sağol 🥰
eylulummmm benim de öyle oluyor dikkatlice takip edin acaba bir yere mi vurdunuz yoksa yer yer morarmalar oluyor mu 😱 benim gebelik kolestazim var karaciğer emzimlerim ne zaman çok yüksekse hemen yer yer morarmalar olur vücudumda büyüklü küçüklü farketmeksizin maalesef oluyor 😣 sırf bu yüzden erken doğum yapacağım 36 haftalık iken kontrol edin bakalım kendinden mi çıkıyor yoksa bir yerlere vuruyorsunuz da fark etmiyor musunuz diye 🤷
@1122334455 canım bir yere vursam farkederim bir kere etmem iki kere etmem de bu bacağımın bir kaç yerinde var birini farketmesem birini farkederdim heralde korkmaya başladım az sonra doktoruma gidicem inşallah kötü bişey yoktur çok üzgünüm
@Haticecebrail21 canım sana ne dediler nasıl bir tedavi uyguluyorlar
eylulummmm 3.dusugumde bebebigimi kurtajla alip patalojiye gonderdiler.Ardindan 11 tüp kan aldilar gen taramasi yaptilar trombofili taramasi icin de ayrica kan aldilar sonuclarim benim kan pihtilasmasi sorunumun oldugunu cikardi 3.dereceymis yani sinirdaymisim.Hamileligimi ogrenir ogrenmez hmn 6000 ml oksapar igne ile corasprin ilaclarina basladim ayrica vitamin ve demir ilaclari da cok sukur hersey yolunda ilerliyor….
eylulummmm varis olabilir cnm bı görün doktora varis çorabı veriyorlar hamilelikte bende de çıktı hamileliğimde bnde bacağım çok morarmisti gittim . Varis çorabını sezeryanda bile giydim
eylulummmm Benimde kolum ve göğsümde var bende bilmiyorum neden oluyor
@Mrv58 inşallah kötü birşey çıkmaz ya bu gece sabah zor olucak gibi bana 😞
@Ays_cskn görünsenize aksatmayın önemli şeyler olabiliyo
eylulummmm üzülme herşeyin bir çaresi var artık 🤲
- Düzenlendi
eylulummmm bayramdan sonra gidicem anca doktoruma coraspin kullaniyorum zaten ilk gebeligimdede olmjstu ama bisi cikmamisti, suan gidebilme durumum yok malesef evde bir bebegim daha var birakacak kimsem yok
eylulummmm inşallah çıkmaz