@Mrv58 inşallah kötü birşey çıkmaz ya bu gece sabah zor olucak gibi bana 😞

eylulummmm bayramdan sonra gidicem anca doktoruma coraspin kullaniyorum zaten ilk gebeligimdede olmjstu ama bisi cikmamisti, suan gidebilme durumum yok malesef evde bir bebegim daha var birakacak kimsem yok

eylulummmm insallah canim arkadasima sordum kan degerlerin dusmustur benimde bacaklarimda vardi diyor ama anca kontrolden sonra belli olur

@Ays_cskn bende geldim ama doktor yokmuş şehirde bitane doktor varmış sadece o da perşembe gelecekmiş başka hastaneye sevk varmış ama gidemem yine kaldi inşallah kansızlıktır benimkinde çünkü düşük çıkıyordu

eylulummmm bu tarz morarmalar normal değil diye biliyorum sizi korkutmak istemem ama ihmal etmeyin tahlil kan verin bakılsın en azından neden olduğu öğrenilir inşallah ciddi bir durum değildir

eylulummmm Muhtemelen oyledir arkadasimdada kansizlik sorunu vardi ilk aylar bu sebebten dusuk riski vardi hatta cok sukur sagsalim dogdu minisi bende pihtilasmadan korkuyorum bununla ilgili tahlil yaparlarmi bilmiyorum bende devlet cok ilgili degil malesef

@nmtock41 gşttim canım doktor yokmuş bu şehirde de sadece bitane doktor varmış o konuyla ilgilenen perşembeye kaldı inşallah bişey çıkmaz 😞

@Ays_cskn aynen devlet hiç ilgili değil sende yaptır canım ihmal etme özelde olsa özele giderim ama özeldede yok özelden devlete yönlendirildim inşallah kansızlıktır o da kötü ama en azından çözümleri daha kolay

eylulummmm canım çok geçmiş olsun bir doktora görün mutlaka ihmal etme. Bebekle alakası olduğunu sanmıyorum ama başka bir muayene gerekebilir

eylulummmm ayy 13 haftalikken benim de elimde çıkmıştı. avcumun içi ve koluma doğru morluk oldu. dokunamadim bile.

oksapar kullanıyorum o kolum şişti ondan mı dedim ama doktor yok dedi. kalp damara git dedi. o ara haftasonu girdi özele de gidemedim derken 3 gün sonra gitti kendiliğinden.

çok korktum. eşim götürmedi ilgisizliginden kaldı öyle. sebebi ne bilmiyorum hiç

@drmeri keşke görünseydin canım benimkinde geçiyo sonra geri çıkıyo bugün düşündüm de ben bir haftadır decavit kullanıyorum yeni başladım yani 1 haftadır morluklar çıkıyo onla alakası olabilir mi acaba

eylulummmm ah ahh canim çok çabaladım ama eşime göre önemli bisey değilmiş…. imkanın varsa muhakkak git. derimiz içimizin dışa yansıması. bir şey demek istiyordur bir tepkisi vardır vücudun hayırlısı bakalim