Yatış Pozisyonu 🛌
Maya26 vallahi öyle geçenlerde anneme sordum annem diyor bunla yeni icat biz 5 kardeşiz annem hamileliğinde hep çalışmış kırlarda rahmetli annem öyle babaannem öyle fındık bahçelerinde fındık fidesi dikerlermiş hatta bahanem tarlada çalışmış sonraki sabaha doğum yapmis kayinvalidem de çalışmış şuan ben diken üstündeyim ilk gebeliğim ne kadar çok dikkat etiysem olmadı bebeğim ölü doğdu. Şuan 2.ci gebeliğim 3 katı daha çok dikkat ediyorum piskolijik olarakta uyuyamiyorum o decere
HappyMom uykuya dalarken sol tarafa bacağımın arasına yastık alarak uyuyorum sabah uyandığımda sağa dönmüşüm yastık yerde😂😂
Maya26 aynen ya, birşey yaparken yüz kez düşünüyorum
edamsr34 evet benımde kaburgalarım batıyor ssolda bana sankı kalcam kalbım .yatmaya calısıyorum mecbur ama artık solumu hıssetmıyorum
Sinem0303 🤣🤣🤣🤣🤣ben deoyeyim
Ruveyda_baskapan 1ci aşımı oldunuz
Sena1204nursena evet canım 1
Mini-mom ya bende öyle ayın 11 de kontrolüm var doktoruma sorucam bakalım ne diyecek sürekli solda yatmak imkansız gibi kolum gece uyuşuk uyanıyorum düz yatınca tekmeliyor kızımda sağ bana cok iyi geliyor bakalım doktor ne derse sanada yazarım
Hamile olmadan öncede sola ve sağa yatardım asla sırt üstü yatamam o yüzden değişen bir şey olmadı benim için 🤭😌👍🏻
Sinem0303 aha ben valla öyle rahatır o uyku 😂
HappyMom valla 5. Ay içindeyim yüz üstü uyuyorum karnım çok çıkmadığı için rahatsızlık vermiyo 😂
Hafize3536 bende hep sorayim diyorum unutuyorum. Teşekkür ederim 🙏
Sağa sola yatamıyorum benim kaburgalarım batıyo
Çok ağrım oluyo yan yatınca 2 dakka geçiyo 3. Dakkada kıvrandırıyo resmen
O yüzden mecburen sırt üstü yatıyorum🤷🏻♀️
Busramzcgl canm o sırt üstü yatmada kan dolaşımı omurgalar hasar görüyor diye önerilmiyor mesela bana bacak ağrısı yapıyordu sırt üstü yatmak
Ve bebeğe kan düzenli gitmiyormus bacaklarda varis yapıyormuş bissuru yan etkileri var sen yinede soluna yada sağına yatmaya çalış canm
Benmde artık böbreklerini kemik batıyor mahfoldummmm son son sabirrrrr