Yatış Pozisyonu 🛌
İkiz hamilelikde yatış pozisyonu nasıl olmalı?
Sola yatınca sancı vuruyor banada hiç rahat degilim
Bir yerden sonra sol kalmamın ağrısıyla uyanıyorum bir bakıyorum sırt üstü yatmışım🥺
Ya bende bi sağ bi sol bi sırt üstü en son solda uyumaya çalışıyorum artık çok zor oluyor 🤦🏾♀️
3 ile 4. Pozsyon arasndaki fark nedir 3.de bacaklar kıvrık üstüste 4.de bi ayak kıvrık diğeri altta düzmü duruyo öyle ise ben o 4. Pozsynda uyurum zaten hep…
Ben 31. Haftalık gebeyim sırt üstü yatıyorum genelde ama dizlerimi kırarak kendime doğru çekiyorum karnım gerilmesin diye inşallah bir sorun yoktur
Kızlar 28 haftamızdayız ama solda nedense hiç rahat edemiyorum kendimi uyurken sırt üstü buluyorum sonra uyanıyorum sağa dönüp uyuyorum sonra uyanıp sola dönüyorum wc seanslarını söylemiyorum zaten 3.trimester zor başladı bizim için 😩😩
Ben sola yatınca mideme doğru bir sancı acı hissediyorum bir süre sonra 🤔 Bebek rahatsız mı oluyo solda mı duruyo anlamadım ama sağa dönünce aynı şeyi hissetmiyorum 🥴 O yüzden sağım da uyuyorum hep 🙃
Zuhalsareelif kendimi sende gördüm bende yatamiyorum soluma ya 😔 soluma yatiyorum hep 🤦🏻♀️
Hafize3536 ay o wcler bitmez zaten 🤦🏻♀️ bendede aynı canım hiç korkma hep sağ taraf ne sol ne sırt üstü
2 aylıkken daha yatış pozisyonumuz sıkıntılı olmaya başladı. Karnım normalden daha çabuk büyüyor iç karnım küçük olduğu için bu sıkıntıyı yaşayıp önerisi olan var mı?
Sinem0303 aha ben 😂😂 hemde nasıl rahat allahım
Genelde sol omzum üzerinde yatıyordum, ama bu gece yatamam tetanoz oldum ölüyorum ağrıdan ya