3 ile 4. Pozsyon arasndaki fark nedir 3.de bacaklar kıvrık üstüste 4.de bi ayak kıvrık diğeri altta düzmü duruyo öyle ise ben o 4. Pozsynda uyurum zaten hep…

Kızlar 28 haftamızdayız ama solda nedense hiç rahat edemiyorum kendimi uyurken sırt üstü buluyorum sonra uyanıyorum sağa dönüp uyuyorum sonra uyanıp sola dönüyorum wc seanslarını söylemiyorum zaten 3.trimester zor başladı bizim için 😩😩

Hafize3536 ay o wcler bitmez zaten 🤦🏻‍♀️ bendede aynı canım hiç korkma hep sağ taraf ne sol ne sırt üstü

2 aylıkken daha yatış pozisyonumuz sıkıntılı olmaya başladı. Karnım normalden daha çabuk büyüyor iç karnım küçük olduğu için bu sıkıntıyı yaşayıp önerisi olan var mı?

Sinem0303 bende en rahatı öyle çünkü sola dönüp eşime bacak atıyorum üstüne 😅😅

Zuhalsareelif bende aynı doktor sola yat dedi ama sol hic rahat değil kalbim sıkısıyo gibi sağ cok rahat mecbur ole yatıyorum

Aysegl o zamanlar bende öyle yatıyordum ama yavaş yavaş yana doğru yatıyorsun kendin farketmeden karnın sıkışıp altta kalmasın diye 😅

Elru bende ikizlere hamileyim ve sırt üstü uyumayı cok seviyorum en rahat ettiğim uyku pozisyonu.şuan 16.haftamın içindeyim doktorum sola yat diye birşey demedi ama okuduğum yazılarda sol taraga yatmak daha iyiymiş kan akışı yüzünden.sola yatıyorum ama sabaha karşı kendimi sırt üstü uyanmış buluyorum😄karnım daha henüz çıkmadı sanırım onun vermiş olduğu rahatlıktan dolayı istediğim pozisyonda rahat yatabiliyorum ilerleyen zamanlarda nasıl olurum bilmiyorum

HappyMom Mecburen uyuyoruz ama kurallara 😂😂🤣
        Yoksa uyku fln yalan sabah ezaniyla beraber belki hocayla ayni vakitte yatariz 🤭🤣

Ne kadar sol tarafta uyumaya çalışsamda bazen sırtüstü uyurken buluyorum kendimi😂 En özlediğim şey bu galiba gamsızca yatabilmek..