Busramzcgl canm o sırt üstü yatmada kan dolaşımı omurgalar hasar görüyor diye önerilmiyor mesela bana bacak ağrısı yapıyordu sırt üstü yatmak
Ve bebeğe kan düzenli gitmiyormus bacaklarda varis yapıyormuş bissuru yan etkileri var sen yinede soluna yada sağına yatmaya çalış canm
Benmde artık böbreklerini kemik batıyor mahfoldummmm son son sabirrrrr
Yatış Pozisyonu 🛌
Ebbelif benmde öyle ya böbreklerin mahfoldu agridannn hareket edemiyorum felaket haldeyim doğurmak istiyorum artık😥😢😥😢😥😢😥🤲🤲🤲🤲🤲🤲🤲🤲
aslhankrhan94 bende sağda daha rahat uyuyorum 🥴😊
Ruveyda_baskapan biz 24 olduk geçmiş midir acaba?
gizzemj aynı bende sizin gibiyim😄
Ruveyda_baskapan
Bende 21 haftalıkken oldum tetanozu bir kaç gün önce iğne olan yerde morarma oldu ve ağrıyor üstüne falan hiç yatamıyorum zaten :(
monarosamommy rahmetli anneannem klavye yüzünden annem diye yazılmış bende dikkat etmedim tövbe yarabbim Allah korusun şuan okuyunca fark ettim
acemianneinci hemşirenin eli ağırdır kesin, benim bu sabah ağrı hafifledi
- Düzenlendi
Hamilikte yatış pozisyonu hakkında cok farkli gorusler var. Saga yatmanin tehlikeli olmadigi, sırtustu yatmanin bizi rahatsiz edecegi vakte kadar yatabilecegimizi soyleyen uzmanlar var. O yuzden bu tek tip yatis pozisyonuna bagli kalmiyorum. Rahat ettigim gibi yatiyorum.
Aysegl bende ayni sekilde yuzusdu uyuyanlardanım. Dkkt ediorm.bi bacgmi yukari kaldiriorm fazla sekilde.yan yatar gbi oluyo ama yuzusdu olmus oluo. Baska turlu rahat edemiorm. Bu konuda cok sknti cektim iki hamileligmdede uyksuuz kalirdim hep. Smdi 3.dede aynilaei yasiycam.bide yaz aylari olucak hepten yandim.
Papatyaytt ben daha 26 haftayım doğurmama çok var 😅
Aysegl valla bende bazen kaburgaların Ağrı yo😂🤭
Birinci pozisyonda yatiyom hep yatamiyom başka nasıl yatarsam yatam kendimi yine aynı şekilde buluyom
HappyMom sola yatmaktan çürüdm resmen yüz üstü yatmayı özledim
drytcvkarsln bu gün doktora gitdim ilk 3 ay hamilelikde yatiş pozisyonunun bir önemi yokmuş. Ondan sonra ise cift yaranir. Cift yaranerken sağ tarafdaysa sola yatmali, sol tarafdaysa sağa yatmali. Sirf bebek ciftin üzerine düşmesin diye cifte yapişa bilirmiş söyledi. Ne kadar hakli bilmiyorum tabii ama iyi doktora benziyordu