Yüz üstü yatmak en sevdiğim di şimdi sola yat diyorlar ama dayanamayıp sağa dönüyorum sürekli 21+5 haftalığız yarın da kontrolümüz var…

Sol tarafimda daha rahat uyuyorum ama arada bi sağ da dönüyorum tabiki henayni pozisyonda uyumak zor çünkü asla düz yatamıyorum belli çok agiyor sonrasında 🌚

9 haftalık hamileyim bazen sırt üstü yatarken buluyorum kendimi acaba bu aylarda sırt üstü yatmanın bi sakıncası varmı???

HappyMom her zaman sağima yada soluma yatarim maşallah hiçbir sıkıntı yaşamadan aliştim sirt üstü yatarken karnim geriliyo zaten en iyisi her zaman bebeğimin rahat etmesi 👍

HappyMom sola yatmaya çalışıyorum ama bi uyanıyorum yüz üstüyüm hep yüz üstü uyurdum ilk öyle dalardım yanı sağa da yatıyorum solada napim 😕 zaten kalçam ağrımaya baslsdı artık

HappyMom 3. Sıradakini yapıyordum sonuncuyu yapayım bari 😂😂🤗👍

Maya26 vallahi öyle geçenlerde anneme sordum annem diyor bunla yeni icat biz 5 kardeşiz annem hamileliğinde hep çalışmış kırlarda rahmetli annem öyle babaannem öyle fındık bahçelerinde fındık fidesi dikerlermiş hatta bahanem tarlada çalışmış sonraki sabaha doğum yapmis kayinvalidem de çalışmış şuan ben diken üstündeyim ilk gebeliğim ne kadar çok dikkat etiysem olmadı bebeğim ölü doğdu. Şuan 2.ci gebeliğim 3 katı daha çok dikkat ediyorum piskolijik olarakta uyuyamiyorum o decere

HappyMom uykuya dalarken sol tarafa bacağımın arasına yastık alarak uyuyorum sabah uyandığımda sağa dönmüşüm yastık yerde😂😂

direncc ohhh az kalmis sizinki saglikla kavusun insallah darisi bizede🤲🏻😇

edamsr34 evet benımde kaburgalarım batıyor ssolda bana sankı kalcam kalbım .yatmaya calısıyorum mecbur ama artık solumu hıssetmıyorum

HappyMom bende bayadir yorganı bacak arama sıkıştırıp öyle uyuyorum daha rahat oluyor bı ara yastık koymayı denedim ama rahat edemedim en iyisi yorgan 👍

Denzk bende 11+4 günlük hamileyim yüz üstü uyuyorum diğer türlü yatamıyorum 🙄😁