- Düzenlendi
Yüz üstü yatmak en sevdiğim di şimdi sola yat diyorlar ama dayanamayıp sağa dönüyorum sürekli 21+5 haftalığız yarın da kontrolümüz var…
Yüz üstü yatmak en sevdiğim di şimdi sola yat diyorlar ama dayanamayıp sağa dönüyorum sürekli 21+5 haftalığız yarın da kontrolümüz var…
Sol tarafimda daha rahat uyuyorum ama arada bi sağ da dönüyorum tabiki henayni pozisyonda uyumak zor çünkü asla düz yatamıyorum belli çok agiyor sonrasında 🌚
NazAkyol06 Ayn ya bazen ağrıyla uyanıyorum eski yatış seklimi çok ozledim
9 haftalık hamileyim bazen sırt üstü yatarken buluyorum kendimi acaba bu aylarda sırt üstü yatmanın bi sakıncası varmı???
Ruveyda_baskapan kaçıncı haftadasınız acaba bizde olmadık daha da o yüzden
anne-oldum5 tam 20 canım
Maya26 vallahi öyle geçenlerde anneme sordum annem diyor bunla yeni icat biz 5 kardeşiz annem hamileliğinde hep çalışmış kırlarda rahmetli annem öyle babaannem öyle fındık bahçelerinde fındık fidesi dikerlermiş hatta bahanem tarlada çalışmış sonraki sabaha doğum yapmis kayinvalidem de çalışmış şuan ben diken üstündeyim ilk gebeliğim ne kadar çok dikkat etiysem olmadı bebeğim ölü doğdu. Şuan 2.ci gebeliğim 3 katı daha çok dikkat ediyorum piskolijik olarakta uyuyamiyorum o decere
HappyMom uykuya dalarken sol tarafa bacağımın arasına yastık alarak uyuyorum sabah uyandığımda sağa dönmüşüm yastık yerde😂😂
Maya26 aynen ya, birşey yaparken yüz kez düşünüyorum
edamsr34 evet benımde kaburgalarım batıyor ssolda bana sankı kalcam kalbım .yatmaya calısıyorum mecbur ama artık solumu hıssetmıyorum
Sinem0303 🤣🤣🤣🤣🤣ben deoyeyim
Ruveyda_baskapan 1ci aşımı oldunuz
Sena1204nursena evet canım 1