Yatış Pozisyonu 🛌
HappyMom malesef sağ sağ ve sırt üstü yatıyorum soluma yatamiyorum
Sırt üstü uyumak istiyorum artık sürekli solda yatarak kolay uykuya dalamıyorum alışık olmadığım için
Tugcesevimli cidden önemli banada saçma geliyodu sola yat dedi doktor ama saf tarafıma yatıyodum istem dışı böbrek büyümesi başlamış 🙄
Ruveyda_baskapan geçmiş olsun şişlik falann oldu mu
Aysegl ya bende sabah kalktgmdada karnım da ağrılar oluyor sonra ama biturlu vazgeçemiyorum hala başka türlü yatmaya alışamadım
didnr_ yok canım geçti bile bugün , dün sadece akşama kadar ağrısı oldu
drytcvkarsln qaliba sizde plesenta söyleniyor
Sinem0303 evet ya bunun için gece vardiyasından gelmesini dört gözle bekliyorum😂😂
Bende sol tarafıma yatıyorum baktım uyuşmuş bacaklarım sağ tarafa dönüyorum sabaha kadar sol sağ devam…😊
monarosamommy Allah rahmet eylesin özel değilse neden ölü doğdu bebeğiniz bende çok korkuyorum bundan
Busramzcgl bende 32 ye dönüyorum sürekli kendimi sırt üstü yatarken uyanıyorum kasık agrısı oluyor bende hemen sol a dönüyorum sonra
Gulsah_13 bende öyle
aslhankrhan94 bende sağ tarafta uyuyorum solda karnım geliriliyor sırtıma ağrı atıyor hep .
Mihrisah20200
Youtube Kağan doktoru dinliyorum. O da sağa sola yatmanın bebeği etkilemeyeceğinii söylüyo. Herhangi bir hastalık sıkıntı yoksa yatılabilir diyo 🤭 Önceden annelerimiz sağ sol diye tutturuyolar mıydı sanmıyorum ya 🤭
- Düzenlendi
Maya26 Allah razı olsun sol tarafında sıvı birikti ve bu sebepten dolayı kalbindeki kapakciklarda delik oluşmaya başlamış doktorum öldüğünü anlamadı ben 24+6 günlüktü 12 gün boyunca ölü bir bebekle dolanmışım kontrole gittim hastaneye doğuma alınmam gerektiğini söyledi ve durumum tehlikeliydi beni özel hastaneden. Bursa şevket yılmaz kadın doğum bölümüne sevk ettiler ve 3 tane kadın doğum doktoru şok oldu sen nasıl bugüne kadar yaşadın diye bebeğin kalbi 12 gün önce durmuş olmuş sebeplerini anlattılar 40 .haftayidaa doldursaydı ölecekti bebeğin gebeliğin. Tehlikeli doktorun seni neden uyarmadı dediler o kadar kötü bir zamanlardı ki içim hala yakıyor asla unutamıyorum yavrum normal doğum yaptım sancılar felan hiç bişey aklıma gelmiyor canımın acısı doğduğunda kucağıma alamadım ya yavrumu en çok o beni yakıyor bana evlâmınım yüzünü bile göstermeyeceklerdi bağırdım hastanede ebelere nedemek bakamazsın. Benim çocuğum bakıcam dedim iyikide baktım kucağıma almak nasip olmadı ama gördüm eğer görmeseydim oğlunu hep dersim kime benziyor diye felan düşünürdüm aklımdan hiç çıkmıyor hiç o kadar çok özledi,özlüyorum ki mezarına gidiyorum kendimi avutuyorum öyleeee 😥😥Rabbim ikinci mucizemi verdi bana ama yaşadıklarını yine yaşıycam diye aklım çıkıyor Rabbim hayırlısı ile sağlıkla kucağıma, kucağımiza almayi nasip etsin inşallah tek duam sağlıkla kucağıma almak 🤲🏻🙏🏻 uzun oldu biraz Hakkınızı helal edin 🌸
monarosamommy şuan çok kötü oldum ya gerçekten çok zor Allah yardımcınız olsun Allah aynı acıyı tekrar yaşatmasın evlatlarımızı bize bağışlasın inşallah 🙏