Hic saga sola yaramıyorum hep sırt ustu Çok sanci giriyor saga sola donunce 1 dk bile dayanamıyorum

edis22 Amin hepimiz sağlıkla kavuşalım İnşallah🙏😍

aslhankrhan94 benim normalde de sol kasıgımda ağrılar olur.. uyurkende sol tarafa dönük uyuyamıyorum. Oyuzden sağ tarafa dönüp uyuyorum.tabı sabah sırt üstü uyanmıs bır sekılde kalkıyorum

HappyMom sola doğru yani kalbin üzerine doğru yatmak bazen beni de rahatsız ediyor bunalıyorum neyseki hala 1. trimester dönemdeyiz o yüzden fazla dikkat ettiğimi söyleyemem

Hicran-01
    Bende öyle 🥴 Ama zaman darlaldıkça sırtüstü yatmak da tehlikeli diyolar. Yastıkla destekliyorum sırtımı biraz faydası oluyor sizde öyle yapın isterseniz 🙃

Banada doktor soluna yat dedi 19hafta 4gunluguz sol kasığımda ağrı başladı

acemianneinci bende çarşamba günü 2.dozu oldum 2 ci de durumum daha iyi hafiften kol agrısı var baika bi yan etki yok olöazda inşallah 🤗

aslhankrhan94 zaten yatamıyorsun ki sırt üstü 34. Haftadayım nefes alamıyorum sırt üstü yatınca hatta bazen oturarak uyuyasım geliyor çünkü hiçbir şekil rahat gelmiyor😢

direncc
        Aaay hadi yasaa şimdiden çift yastık yatıyorum o zaman düşünemedim 🙄🤭

HappyMom agrılarım yüzünden çoğu zaman oturarak uyuyorum 😭

Sırt üstü uyumak istiyorum artık sürekli solda yatarak kolay uykuya dalamıyorum alışık olmadığım için

Tugcesevimli cidden önemli banada saçma geliyodu sola yat dedi doktor ama saf tarafıma yatıyodum istem dışı böbrek büyümesi başlamış 🙄

HappyMom 2 dk sırt üstü yatıp sonra sağ sol dönüp duruyorum

Aysegl ya bende sabah kalktgmdada karnım da ağrılar oluyor sonra ama biturlu vazgeçemiyorum hala başka türlü yatmaya alışamadım

Sinem0303 evet ya bunun için gece vardiyasından gelmesini dört gözle bekliyorum😂😂