Yatış Pozisyonu 🛌
Zuhalsareelif bende aynı doktor sola yat dedi ama sol hic rahat değil kalbim sıkısıyo gibi sağ cok rahat mecbur ole yatıyorum
Elru bende ikizlere hamileyim ve sırt üstü uyumayı cok seviyorum en rahat ettiğim uyku pozisyonu.şuan 16.haftamın içindeyim doktorum sola yat diye birşey demedi ama okuduğum yazılarda sol taraga yatmak daha iyiymiş kan akışı yüzünden.sola yatıyorum ama sabaha karşı kendimi sırt üstü uyanmış buluyorum😄karnım daha henüz çıkmadı sanırım onun vermiş olduğu rahatlıktan dolayı istediğim pozisyonda rahat yatabiliyorum ilerleyen zamanlarda nasıl olurum bilmiyorum
HappyMom Mecburen uyuyoruz ama kurallara 😂😂🤣
Yoksa uyku fln yalan sabah ezaniyla beraber belki hocayla ayni vakitte yatariz 🤭🤣
Ne kadar sol tarafta uyumaya çalışsamda bazen sırtüstü uyurken buluyorum kendimi😂 En özlediğim şey bu galiba gamsızca yatabilmek..
Sinem0303 Ayn bende😁🤣🥰😝
17 haftalığız gece yarışlarıma dikkat etmeye çalışıyorum. Sola yatıyorum sol tarafım uyuşuyor sağa dönüyorum sağ tarafım uyuşuyor normalde yüz üstü yatan birisiydim sırtı üstü yatamam asla ama suanki durumda ayakta uyumaya bile razıyım gece aşırı rahatsız oluyor. Uyuşmalar bu yüzüne sırt ağrısı felan 🤦🏻♀️ yavrularımızı sağlıkla kucağımiza alalım inşaallah uykusuzluğa da razıyım
Yesim619 bana da vücut nerde rahatsa bence o tarafa göre ayarliyor zaten ben şu sola yatış pozisyonunu doğru bulmuyorum.Benim hep sol tarafimda kızım ne zaman yatssm sola resmen rahatsız oluyor vuruyor da vuruyor.Nerde rahatsaniz o tarafa yatin bazı doktorlarda çok saçma buluyor bu sol olayını 😄
Busramzcgl kız eskiler nasıl yatiyordu acaba bizi hep diken üstünde oturtuyorlar herseye korkar olduk en streslisi bizim dönem valla
Tugcesevimli Sola yatış pozisyonu en doğru yolmus bende öle olunca sola yatayım ddm ama olmuyor sağa yatinca daha rahat oluyor um aksine
- Düzenlendi
7 aylık gebeyim Sola ,sağa ,sırt üstü kendimi sola odaklasamda bu 3 pozisyonda dönüyorum sadece sola yatamıyorum maalesef fark ettiğimde sola dönüyorum ama ne kadar süre yatıyorum o pozisyonda allah bilir 😬
Sinem0303 ahahahha aynı durumdayım bende eşim ayak yastığı benim için
HappyMom maalesef tahmini 4-5 haftadır bildiğiniz oturarak uyuyorum , ona da uyumak denirse 😖😒 ne sağa ne sola dönebiliyor yatabiliyorum.. sırt üstü de olmuyor felçli gibi hiç kıpırdayamıyorum.. son 6 günümüz.. sağ Salim gelseydi 🙏🏾🙏🏾
30 haftalık gebeyim her türlü yatıyorum valla yüz üstü bile bazen buluyorum kendimi zaten vücut otomatik bı süreden sonra çeviriyor her pozisyona 😁
Hafize3536 aynı haftadayiz bende tıpkı sizin gibiyim😔 solda sabit yatmak mümkün değil uyuşuyorum ama cok da korkuyorum bebeğe bisey olur diye 🤦♀️
Tucicup belli bir haftaya kadar her pozisyonda yatmak mümkün 🥰