Rabiaaayz iyi geldi inşallah yatınca sorun olmaz Mide koruyucu yazdırana kadar idare ederim çiğ bademle allahnrazı olsun ya 🙏🏼

Dark ama başlarda iyi geliyordu artık fayda etmiyor

• Dark bunu yanıtladı.

Benimde tavsiyelerim gece yatmadan 3 saat önce yemeği kesmek ve gaviskonu en son almak onu midenin üstünde bi bariyer gibi düşünün içip tekrar bir şey yerseniz eriyor erimemesi için en son için bende de reflü var bazen gün içinde de alıyorum tabiki

Bussh benim doktorum da sabah öğle akşam içebilirsin hiç bir zararı yok dedi ama yapısı midemi bulandırmaya başladı o kadar çok içtim ki kafama da dikiyordum artık kesmemeye başladı 😭

Bussh 8de son yemeği yemiş oluyorum çay içiyorum ondan sonra ama bazen yatınca yanmaya başlıyor ağzıma geliyor acı su hepten reflü arttı yani 😔

nmtock41 diğer arkadaşa yazdım refluyu tetikler demiste.
      Çay içiyorum demissiniz her gün içiyor musunuz içmeden denediniz mi

Bende çok kötüydüm şuruplarda hiç fayda etmiyodu.Doktorum pulcet mide koruyucu yazdı sabah aç karna içiyorum +şurup vermişti ama şuruba gerek bile kalmıyo şuan çok rahatım.

nmtock41 mide koruyucu alsanız sabah aç karna icseniz gün boyu sıkıntınız olmuyor doktora söyleyin mutlaka yazsın ben öyle atlatmistim.

nmtock41 sütü bir bardak değil de iki yudum almak gerekiyormuş, ben yürüyüşe cıkıyorum iyi geliyor ve yemekleri daha az yendiğimde düzeliyor

nmtock41 Bir arkadaş vardı burda yanlış hatırlamıyorsam ne yaptıysa çare
            bulamamış ama bi ilaç rahat ettirmişti @MerveeD bu arkadaş olabilir istersen bir sor ona

Hanımlar bende de vardı mide yanması aglatacak kadar vardı elma süt yastık işe yaramadı doktorum pulcet diye bi ilaç verdi 2 gün sonra inanır mısınız yanmadan eser kalmadı doktorunuza bi sorun isterseniz 26+6 yım

Meri3220 evet canım benim. @nmtock41 lansor verdi doktorum hap ne suruplar ne dıger söylenenler hıc bırsey fayda etmez olmustu gecem gunduzume karısmıstı ki lansor içene kadar

Dark hergün içmiyorum haftada 2 3 o da çok açık içmeden de deniyeyim

Emireelif doktora gittiğimde kontrol için kesin yazdırcam sorcam çok sağol canım 🙏🏼

Oykusare97 yürüyüş de iyi geliyor evet onu da denedim ama bazen hava kötü oluyor falan çıkamadığımız zamanlar da oldu o yüzden zorladı beni çok yanma 😔

Yonca54 hamilelikte kullanılıyor mu hiç sormadım doktoruma direk bıraktım kullanıyordum normal de bende