Ftsolgn elma bi ara iyi geliyordu ama şu sıralar hiç bişey iyi gelmiyor elma bile yakıyor 😔

Evet doktorum verdi inanın bana dua edeceksiniz ben kafayı yemek üzereydim şimdi ne yersem kesinlikle yanmıyor eksimiyor doktorunuzla danışın ona göre içersiniz gaviscon kutu kutu içerdim soda herşeyi deniyordum yok kesinlikle gecmiyordu

MirzaM51 tamam bunu kaydettim söyleyeceğim versin normalde zaten reflüm var nexium kullanıyordum sabahları hamilelik de bıraktım doktor da kullan demedi gaviskon verdi ama fayda etmiyor artık …

nmtock41 Allah yardımcınız olsun be. O sorunu hamileliğim boyunca çektim bana tek avantajı az kilo aldım mide yanmasından akşam yemeğinden sonra hiçbir şey yemedim ve bol su içtim ki gece rahat yatayım başka türlü uyutmuyordu gece rahat yatmak istiyorsanız 4 saat önce yemek yemeği kesmeniz ve boş su tüketmeniz gerek ilaç falan işe yaramıyor

Gaviskon fayda etmez reflü varsa daha çok tetikler ama bu rabelis hamileler kulanabilir

Etgrlgz zeytin çekirdeği bağırsaklar ve mide için çok zararlı öğütülmeli çok zor

YsmnD bazen 3 4 saat sonra yanma başlıyor hiç yemeyince de mideme açlık oturuyor yani 23 haftadır herşeyi deniyorum inanın 😔 ama kilo aldım yiyorum tabi

Ben ayran içince hemen geçiyor 2 3 bardak falan tavsiye ederim

nmtock41 valla ben çok fena oluyordum bide gaz oluyordu bende canım yanıyordu korkudan hiç yemedim 6. Ayda ben 3 kg almıştım acıkıncada oturarak uyuyordum ayaklarımı uzatıp 12 den sonra yatağa geçiyordum keşke kilo alaylımda midem yanmasaydı çok zor ben bide çıkartamıyordum o nedenle çok dikkat ettim çok dayanmadığı noktada salatalık yiyordum o dokunmuyordu bana

YsmnD ben hem kilo alıyorum hem midem yanıyor 5buçuk ay da 6 kilo aldım

nmtock41 şuan kıvranırken bu postu gördüm bende 35 deyim artık ne yesem fena oluyorum mide yanması şişmesi herşey var patlıycak gibiyim gaviskonu su niyetine içesim var ama oda artık bi işe yaramıyo ağlıycamm

nmtock41 bende nexium kullanıyordum bıraktım öğrenince artık 24 de dayanamaz hale gelince doktor tekrar başla dedi son 3 ayda sorun olmayacağını söyledi ben de 24 den sonra tekrar başladım nexium a tamamen kesmedi ama ayvayla destekleyince rahatlıyorum biraz daha

MirzaM51 reflüm vardı 1 ay ilaç tedavisi gördüm. Gaviscon bu ilaçlardan biri idi.

nmtock41 elma varsa salatalık ya da havuç deneyebilirsiniz. Bana onlar iyi geliyordu. Süt şişkinlik yapıyor sindirimi de zor. Öğünü az az yiyin