Mide yanmasına çözüm
Evet doktorum verdi inanın bana dua edeceksiniz ben kafayı yemek üzereydim şimdi ne yersem kesinlikle yanmıyor eksimiyor doktorunuzla danışın ona göre içersiniz gaviscon kutu kutu içerdim soda herşeyi deniyordum yok kesinlikle gecmiyordu
miniklinaa inşallah ama şu aylar nasıl geçecek böyle ya 😔
nmtock41 Allah yardımcınız olsun be. O sorunu hamileliğim boyunca çektim bana tek avantajı az kilo aldım mide yanmasından akşam yemeğinden sonra hiçbir şey yemedim ve bol su içtim ki gece rahat yatayım başka türlü uyutmuyordu gece rahat yatmak istiyorsanız 4 saat önce yemek yemeği kesmeniz ve boş su tüketmeniz gerek ilaç falan işe yaramıyor
Gaviskon fayda etmez reflü varsa daha çok tetikler ama bu rabelis hamileler kulanabilir
nmtock41 denedim denemem mi 😄 ben umudu kestim sana umarım iyi gelir
Rabiaaayz bana o hiç iyi gelmedibulanti yaptı
Ben ayran içince hemen geçiyor 2 3 bardak falan tavsiye ederim
Askiletotomsu yapmaz inşallah bana 😔
nmtock41 valla ben çok fena oluyordum bide gaz oluyordu bende canım yanıyordu korkudan hiç yemedim 6. Ayda ben 3 kg almıştım acıkıncada oturarak uyuyordum ayaklarımı uzatıp 12 den sonra yatağa geçiyordum keşke kilo alaylımda midem yanmasaydı çok zor ben bide çıkartamıyordum o nedenle çok dikkat ettim çok dayanmadığı noktada salatalık yiyordum o dokunmuyordu bana
YsmnD ay evet bende de sürekli bir geğirme hali
nmtock41 şuan kıvranırken bu postu gördüm bende 35 deyim artık ne yesem fena oluyorum mide yanması şişmesi herşey var patlıycak gibiyim gaviskonu su niyetine içesim var ama oda artık bi işe yaramıyo ağlıycamm
- Düzenlendi
nmtock41 bende nexium kullanıyordum bıraktım öğrenince artık 24 de dayanamaz hale gelince doktor tekrar başla dedi son 3 ayda sorun olmayacağını söyledi ben de 24 den sonra tekrar başladım nexium a tamamen kesmedi ama ayvayla destekleyince rahatlıyorum biraz daha