ya bıktım artık ne yesem midem yanıyor , yüksek yastık da yatmayı da deniyorum herşeyi denedim süt gaviskon şurubu soda mafoluyorum ya kusmak istemiyorum kussam daha kötü oluyorum… hamileliğimin başından beri var bu sıkıntı yok mu bi çözümü ya 😭😭😭😭
Mide yanmasına çözüm
Benim doktorum 7 tane çiğ badem ye dedi bugün denedim iyi geldi.
nmtock41 36.haftadayim ben aylardır bir çare bulamadım Allah yardımcın olsun
Bende aynı dertten muzdaripim. Bir büyüğüm zeytin çekirdeğini birer tane 4 5 gün yut rahatlatır dedi. Bugün başladım son çare deniyorum artık
nmtock41 beni salatalık rahatlatıyor biraz sende dene istersen
nmtock41 bende aynıyım 29 dayım hala devam, süt, soda, ilaç, leblebi, elma, kraker hiçbiri geçirmiyor, sadece ayva iyi geliyor her gün bir tane yiyorum
Birkuzucukbeklerken salatalık çok pahalı 🤣
miniklinaa ne yiyorsam daha fena oluyor sabahları yumurta peynir yiyorum o bile dokunuyor ya çıldırcam gerçekten 😔 doğumdan sonra geçsin inşallah ömür boyu çekilmez
KaranAlpgeliyor amin inşallah canım ya çiğ bademi denicem birazdan alcam iyi gelirse siz de alın belki çözüm olur
Karbonatlı su tek çaresi. 37+5🤒 2 aydır düzenli çekiyorum.
Mide koruyucu rabelis sabah aç karnına iciyorum kurtarıcım resmen bir bardak sudan bile midem yanıyordu
nmtock41 bende direniyorum doktorum doğumdan sonra kalmaz diyor, inşallah öyle olur😔