ya bıktım artık ne yesem midem yanıyor , yüksek yastık da yatmayı da deniyorum herşeyi denedim süt gaviskon şurubu soda mafoluyorum ya kusmak istemiyorum kussam daha kötü oluyorum… hamileliğimin başından beri var bu sıkıntı yok mu bi çözümü ya 😭😭😭😭

Bende aynı dertten muzdaripim. Bir büyüğüm zeytin çekirdeğini birer tane 4 5 gün yut rahatlatır dedi. Bugün başladım son çare deniyorum artık

nmtock41 bende aynıyım 29 dayım hala devam, süt, soda, ilaç, leblebi, elma, kraker hiçbiri geçirmiyor, sadece ayva iyi geliyor her gün bir tane yiyorum

nmtock41 aynı kaderi paylaşıyoruz perişanım artık hiçbişey yiyemiyorum bulursan bir çözüm benimlede paylaş ne denediysem yok 🤧

Etgrlgz bunu da deniyeyim ama zeytin de iyi gelmiyor bi de mide onu öğütürken zorlanmaz mı size iyi geldi mi 😔

miniklinaa ne yiyorsam daha fena oluyor sabahları yumurta peynir yiyorum o bile dokunuyor ya çıldırcam gerçekten 😔 doğumdan sonra geçsin inşallah ömür boyu çekilmez

Karbonatlı su tek çaresi. 37+5🤒 2 aydır düzenli çekiyorum.

nmtock41 benimkini de bazen ilaç bile kesmiyor. Öyle zamanlarda bı tane elma yiyorum hiç bir şeyim kalmiyor aklınızda olsun