Etgrlgz bunu da deniyeyim ama zeytin de iyi gelmiyor bi de mide onu öğütürken zorlanmaz mı size iyi geldi mi 😔

miniklinaa ne yiyorsam daha fena oluyor sabahları yumurta peynir yiyorum o bile dokunuyor ya çıldırcam gerçekten 😔 doğumdan sonra geçsin inşallah ömür boyu çekilmez

Karbonatlı su tek çaresi. 37+5🤒 2 aydır düzenli çekiyorum.

nmtock41 benimkini de bazen ilaç bile kesmiyor. Öyle zamanlarda bı tane elma yiyorum hiç bir şeyim kalmiyor aklınızda olsun

Ftsolgn elma bi ara iyi geliyordu ama şu sıralar hiç bişey iyi gelmiyor elma bile yakıyor 😔

Evet doktorum verdi inanın bana dua edeceksiniz ben kafayı yemek üzereydim şimdi ne yersem kesinlikle yanmıyor eksimiyor doktorunuzla danışın ona göre içersiniz gaviscon kutu kutu içerdim soda herşeyi deniyordum yok kesinlikle gecmiyordu

MirzaM51 tamam bunu kaydettim söyleyeceğim versin normalde zaten reflüm var nexium kullanıyordum sabahları hamilelik de bıraktım doktor da kullan demedi gaviskon verdi ama fayda etmiyor artık …

nmtock41 Allah yardımcınız olsun be. O sorunu hamileliğim boyunca çektim bana tek avantajı az kilo aldım mide yanmasından akşam yemeğinden sonra hiçbir şey yemedim ve bol su içtim ki gece rahat yatayım başka türlü uyutmuyordu gece rahat yatmak istiyorsanız 4 saat önce yemek yemeği kesmeniz ve boş su tüketmeniz gerek ilaç falan işe yaramıyor

Gaviskon fayda etmez reflü varsa daha çok tetikler ama bu rabelis hamileler kulanabilir

Etgrlgz zeytin çekirdeği bağırsaklar ve mide için çok zararlı öğütülmeli çok zor