nmtock41 Oykusare97 yürüyüş de iyi geliyor evet onu da denedim ama bazen hava kötü oluyor falan çıkamadığımız zamanlar da oldu o yüzden zorladı beni çok yanma 😔
nmtock41 Yonca54 hamilelikte kullanılıyor mu hiç sormadım doktoruma direk bıraktım kullanıyordum normal de bende
nmtock41 Rabiaaayz kesinlikle mucize gibi oldu gece o kadar rahat uyudum ki yanma olmadan allah ne duanız varsa kabul etsin çok teşekkür ederim 🙏🏼 en azından ilaç yazdırana kadar bu şekilde idare edeceğim 🙏🏼🙏🏼
Rabiaaayz nmtock41 İyi gelmesine çok sevindim. Yemeklerle beraber sıvı alıyorsanız onu da azaltmanızı tavsiye ederim. Zaten benim mide yanmalarımın başlaması böyle oluyor. Gerçekten çok zor durum
nmtock41 Nermis çiğ bademi denedim dün akşam rahatlattı sen de dene canım.. 7 tane yeterli oldu ben de
Nurcanben nmtock41 hamile değilim ama benimde ara ara yediklerim yuzunden oluyor. Dünde olmuştu eşim bir ara midenin yandığı bir zaman şerbet yap iç demişti su ve şeker gerçekten işe yarıyor dünkü mide yanmasini da kesti. Ve helva buda mide yanmasına çok etkili
nmtock41 Nurcanben canım hamile değilken bunları yapıyordum iyi geliyordu ama hamileyken midem almıyor bi de şerbet şekeri etkiler diye sık sık da içemiyorum yani şöyle düşün ağzıma peynir atıyorum başlıyor çorba içiyorum mafoluyorum ne yesem hangi öğün yesem 😏
Andrea16 Bende o kadar şiddetli yaşıyorum ki gece uykumdan uyandırıyor yanıbaşıma petibör bisküvi koydum onu yavaş yavaş yiyorum sakinleştiriyor uyuyorum. Elma, maden suyu, petibör bisküvi bende işe yarıyor.
nmtock41 Andrea16 herkese bişeyler iyi geliyor demekki ben de sodayla rahatlıyordum elma bi ara süt herşeyi kullandım 5 aydır ama son 1 haftadır hiç bişey fayda etmedi reflü yastığında yattım onda ayrı mafetti eziyet yaniii
nmtock41 Yonca54 doktoruma sorup kullanmaya devam edeyim o zaman onu zaten nexium sayesinde herşeyi yiyebiliyordum hamilelikten önce
trakyalikizce nmtock41 elma mide hazmını kolaylaştıran mideyi rahatlatan bir meyve, birkaç dilim elma yemeyi deneyebilirsiniz belki işe yarar :)
nmtock41 trakyalikizce denedimmm ama elma da yakmaya başladı midemi yani asit şeker vs olduğu için sanırım ne yesem yanıyor sanırım bebek büyüdükçe mideye baskı yapıyor o yüzden oluyor o asidi emecek bişeyler lazım
nmtock41 Rabiaaayz tamam o şekild de dikkat edeyim normalde yemekten önce içiyorum su ama yemek yerken de içiyorum dikkat edeyim bakalım çok sağolun
trakyalikizce nmtock41 anladım 😔😔 keşke yardımcı olabilseydim eğer yine bir şeyler duyarsam ya da bir şeylere denk gelirsem yazarım size :)
nmtock41 Basaktrk çiğ badem fayda etti dün gece rahat uyudum sabahta yedim ilaçları yazdırana kadar idare etsin yeter